ΝΕΟΔΙΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ ΑΤΟΜΑ

Είναι η αντλία κατάλληλη για εμένα;

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • Πρόσθετες λειτουργίες των αντλιών ινσουλίνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πολλοί άνθρωποι με διαβήτη Τύπου 1 μπορούν να επωφεληθούν από μια αντλία ινσουλίνης χωρίς να το γνωρίζουν. Γενικά, εάν παρουσιάζουν κάτι από τα ακόλουθα, μπορούν να επιτύχουν καλύτερο έλεγχο με μια αντλία ινσουλίνης:

  • Ανησυχία για τις μακροχρόνιες επιπλοκές
  • Πρώτα συμπτώματα μακροχρόνιων επιπλοκών
  • Φοβία για τις βελόνες
  • Δυσκολία στη διαχείριση των υψηλών και χαμηλών επιπέδων γλυκόζης
  • Φοβία για υπογλυκαιμικά επεισόδια, ειδικά τη νύχτα
  • Εκτός εύρους -στόχου της HbA1c
  • Μειωμένη επίγνωση των υπογλυκαιμιών
  • Αναζήτηση μεγαλύτερης ευελιξίας στην καθημερινή ζωή


Ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε εντός ενός υγιούς εύρους τιμών γλυκόζης είναι να παρακολουθείτε οι ίδιοι τη γλυκόζη αίματος (SMBG) τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα και να κάνετε προσαρμογές στη θεραπεία όπως απαιτείται. Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G, με τη χρήση του Bolus Wizard® μπορεί να κάνει αυτούς τους υπολογισμούς και τις προσαρμογές για να συμβάλλει στη βελτίωση της ρύθμισηςτης γλυκόζης σας.

Συζητήστε με τον γιατρό σας για τη θεραπεία με αντλία ινσουλίνης και εάν είναι κατάλληλη για εσάς.
 

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την αντλία ινσουλίνης αφού ξεκίνησα να σκέφτομαι για το μέλλον. Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου εάν δεν έκανα ό,τι μπορούσα για τα παιδιά μου

- DOMINIKA

ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G είναι επίσης διαθέσιμη με την πρόσθετη ενσωματωμένη λειτουργία της Συνεχούς Καταγραφής Γλυκόζης (CGM) και του Λογισμικού Διαχείρισης Θεραπείας CareLink™. 

Σε συνδυασμό με την CGM, η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G είναι σήμερα η μοναδική αντλία ινσουλίνης με τη λειτουργία SmartGuard® η οποία μπορεί να συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων της υπογλυκαιμίας*. Εάν τα επίπεδα γλυκόζης πέσουν σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, το SmartGuard μπορεί να προβλέψει ότι πλησιάζετε σε χαμηλά επίπεδα 30 λεπτά νωρίτερα και θα σταματήσει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης. Όταν επανέλθουν τα επίπεδα της γλυκόζης, θα ξαναρχίσει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της SMBG διότι το Σύστημα MiniMed σάς ειδοποιεί πριν ξεπεραστούν τα προκαθορισμένα όρια, καθώς επίσης παρουσιάζει τις τρέχουσες τάσεις των επιπέδων γλυκόζης.

Σύστημα διαχείρισης διαβήτη

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

  • * Οι αναφορές φυλάσσονται σε αρχείο και είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Medtronic για αντίγραφα.

 

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.