ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑΣ

Η υπογλυκαιμία μπορεί να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για τους ανθρώπους με διαβήτη Τύπου 1, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, που είναι πιο δύσκολο να γίνουν αντιληπτά τα χαμηλά επίπεδα γλυκόζης.Οποιοσδήποτε με διαβήτη Τύπου 1 μπορεί να εμφανίσει απροσδόκητα χαμηλά επίπεδα γλυκόζης. Ένας από τους κύριους στόχους της διαχείρισης του διαβήτη είναι να επιτευχθούν τα επίπεδα-στόχοι της HbA1c, χωρίς να αυξάνεται ο κίνδυνος υπογλυκαιμίας.  
 

Διαβάστε τις πραγματικές ιστορίες άλλων ανθρώπων με διαβήτη Τύπου 1 και μάθετε πώς βρήκαν τον τρόπο να επιτύχουν καλύτερη ρύθμισηκαι λιγότερα υπογλυκαιμικά επεισόδια. other people with Type 1 diabetes and discover how they have found their way to better control and fewer hypos.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑΣ

Marco, Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία του από το 2011

Στην αρχή, όταν λάμβανα θεραπεία MDI, δε μπορούσα ποτέ να υπολογίσω πότε θα πάθαινα υπογλυκαιμικό επεισόδιο. Μια φορά, στην πόλη, έπεσα στο πεζοδρόμιο. Ακόμα θυμάμαι τους άλλους να με αποφεύγουν και να απομακρύνονται, πιθανώς επειδή νόμιζαν ότι ήμουν μεθυσμένος. Έπρεπε να επιστρέψω στο σπίτι ολομόναχος. Είχα ακούσει πολλές θετικές εμπειρίες με τη θεραπεία με τη χρήση αντλίας κι έτσι, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που υπέφερα από επεισόδια υπογλυκαιμίας, ρώτησα τον γιατρό μου εάν θα μπορούσα να τη δοκιμάσω. Τώρα, φοράω συνέχεια την αντλία ινσουλίνης μου κι έχω σχεδόν ξεχάσει πώς είναι οι υπογλυκαιμίες.

- MARCO

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.