Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ

Το να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο δεν σταματά με τη διάγνωση και πολλά άτομα με διαβήτη Τύπου 1 συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.
 
Μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε ότι θέλετε, να απολαμβάνετε ένα ποτό με φίλους, να αθλείστε και να ταξιδεύετε σε όποιο μέρος του κόσμου επιθυμείτε διατηρώντας παράλληλα καλό γλυκαιμικό έλεγχο.
 
Διαβάστε τις αληθινές ιστορίες άλλων ανθρώπων με διαβήτη Τύπου 1 και ανακαλύψτε πώς κατάφεραν να επιτύχουν καλύτερο έλεγχο. Ανακαλύψτε πώς η αντλία μπορεί να σας βοηθήσει να ζείτε όπως θέλετε, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ

George, Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία του από το 2010

Είμαι 15 ετών και διαγνώστηκα με διαβήτη πριν από 7 χρόνια. Ήμουν πραγματικά μπερδεμένος και φοβισμένος τότε, επειδή έπρεπε να αλλάξω εντελώς τον τρόπο ζωής μου. Όταν ήμουν σε σχήμα πολλαπλών καθημερινών ενέσεων (MDI) ήταν, με μια λέξη, φρικτό. Δεν είχα καμία ελευθερία και απολύτως κανένα έλεγχο της γλυκόζης. Από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την αντλία ινσουλίνης, ο ανεξέλεγκτος διαβήτης μου και οι ανεξέλεγκτες τιμές γλυκόζης μου έχουν αντικατασταθεί με HbA1c 6,8. Είναι φανταστικό. Με την αντλία μου μπορώ να είμαι πιο αυθόρμητος, δεν χρειάζεται να ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορώ να τρώω ό,τι θέλω όποτε θέλω και να αθλούμαι με πολύ μεγαλύτερη ευκολία. Επιπλέον, η αντλία τονώνει την αυτοπεποίθησή μου και δεν αισθάνομαι ποτέ αποκλεισμένος. Είναι τόσο βολική και δεν την αντιλαμβάνεται κανείς, μοιάζει απλώς με ένα τηλέφωνο. Η αντλία ινσουλίνης είναι τα πάντα για εμένα. Πρέπει οπωσδήποτε να τη δοκιμάσετε!

- GEORGE

 • Eating
  ΔΙΑΤΡΟΦΗ


  Μάθετε πώς μπορεί η διατροφή σας να επηρεάσει τον διαβήτη σας

 • Alcohol
  ΑΛΚΟΟΛ


  Μάθετε πώς μπορεί το αλκοόλ να επηρεάσει τον διαβήτη σας

 • Sport
  ΑΘΛΗΣΗ


  Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τον διαβήτη σας ενώ ασκείστε και αθλείστε

 • Travel
  ΤΑΞΙΔΙΑ


  Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τον διαβήτη σας ενώ ταξιδεύετε

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.