Αλλάζοντας τον τρόπο διαχείρισης του διαβήτη

Εδώ και 30 χρόνια, η Medtronic ηγείται της τεχνολογικής επανάστασης για τη φροντίδα του διαβήτη. Αυτή η πορεία αντανακλά έντονα την αφοσίωσή μας και το συνεχές όραμά μας για την ανάπτυξη ενός "τεχνητού παγκρέατος".

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • Η δέσμευση της Medtronic να αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης του διαβήτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το 1983, υπήρξαμε πρωτοπόροι στην ιδέα της συνεχούς παροχής ινσουλίνης, λανσάροντας την πρώτη μας αντλία ινσουλίνης, ως τον πιο καινοτόμο τρόπο να παρέχεται ινσουλίνη και να συμβάλλουμε στην ομαλοποίηση του ελέγχου της γλυκόζης για τους ανθρώπους με διαβήτη.

Από τότε, η Medtronic έχει παραμείνει ο ηγέτης της αγορά, κερδίζοντας τη φήμη για αριστεία στη θεραπεία με αντλία ινσουλίνης, τη συνεχή καταγραφή γλυκόζης και τη διαχείριση δεδομένων.

  • Ήμασταν οι πρώτοι που ξεκινήσαμε τη διάθεση στην αγορά των προϊόντων παρακολούθησης γλυκόζης και οι μόνοι που προσφέραμε στους επαγγελματίες μια εγκεκριμένη συσκευή, από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής.
  • Εργαζόμαστε για την εισαγωγή στην αγορά του πρώτου τεχνητού παγκρέατος, μέσα στα επόμενα χρόνια.
  • Είμαστε οι πρώτοι που παρουσιάζουμε τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του Ολοκληρωμένου Συστήματος MiniMed® 640G το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερο έλεγχο*συμβάλλοντας στη μείωση των υπογλυκαιμικών επεισοδίων2 και παρέχοντας εξατομικευμένη άνεση για την ευκολότερη καθημερινή διαχείριση του διαβήτη.

Έχουμε δεσμευθεί να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και τα εργαλεία εξυπηρέτησης προκειμένου να οικοδομήσουμε την πίστη και την εμπιστοσύνη των ασθενών μας. Με τα προηγμένα προϊόντα θεραπείας με την αντλία ινσουλίνης σε συνδυασμό με τη συνεχή καταγραφή γλυκόζης και τη διαχείριση δεδομένων παρέχουμε υπερσύγρονη διαχείριση του διαβήτη. Μια λύση για τους ανθρώπους που ζουν με τον διαβήτη Τύπου 1 σήμερα και στο μέλλον.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ

 

Στη Medtronic, η υπ'αριθμόν ένα προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία ενός τεχνητού παγκρέατος - ή ένα "σύστημα κλειστού κυκλώματος"- το οποίο παρακολουθεί τα επίπεδα γλυκόζης 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα και παρέχει αυτόματα με ακρίβεια τη σωστή ποσότητα ινσουλίνης.

Αρχικά με το MiniMed® Veo και τώρα με το  Σύστημα MiniMed® 640G  (διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία για να μιμείται με μεγαλύτερη συνέπεια τον τρόπο με τον οποίο ένα υγιές πάγκρεας παρέχει βασική ινσουλίνη στον οργανισμό και συμβάλλει στην επίτευξη καλύτερου ελέγχου) έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το έργο μας. Οι επιστήμονες μας είναι τώρα επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη ενός τρόπου για τη ρύθμιση της παροχής ινσουλίνης χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση από τον χρήστη.


Όταν ολοκληρωθεί, είμαστε σίγουροι ότι το σύστημα κλειστού κυκλώματος θα αλλάξει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων με διαβήτη σε όλο τον κόσμο.

Οποιεσδήποτε δηλώσεις για τις αναμενόμενες κανονιστικές εγκρίσεις αποτελούν μελλοντικές καταστάσεις και υπόκεινται σε κινδύνους και αβεβαιότητες

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

  • * Compared to multiple daily injections, according to the STAR 3 clinical study: Bergenstal RM, Tamborlane WV, Ahmann A, et al. Effectiveness of sensor-augmented insulin-pump therapy in type 1 diabetes. N Engl J Med. 2010;363:311–320. 2. Garg S, Brazg RL, Bailey TS , et al. Reduction in duration of hypoglycemia by automatic suspension of insulin delivery: the in-clinic ASPIRE study. Diabetes Tech Ther. 2012;14(3):205-209.

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.