ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ

Πολλοί άνθρωποι με διαβήτη Τύπου 1 ανησυχούν για τις πιθανές μακροχρόνιες επιπλοκές. Μερικοί αρχίζουν να το σκέφτονται αμέσως μετά τη διάγνωση και για άλλους η ανησυχία ξεκινάει όταν εμφανίσουν τα πρώτα συμπτώματα ή διαγνωσθούν με πρώιμες ενδείξεις επιπλοκών.
 
Τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης με την πάροδο του χρόνου σχετίζονται με πολλούς διαφορετικούς τύπους επιπλοκών. Η επίτευξη καλών επιπέδων γλυκόζης και HbA1c είναι το κλειδί για τη μείωση του κινδύνου, την καθυστέρηση ή την αποφυγή εμφάνισης μακροχρόνιων επιπλοκών*.

Διαβάστε όλες τις πραγματικές ιστορίες άλλων ανθρώπων με διαβήτη Τύπου 1 και μάθετε πώς κατάφεραν να επιτύχουν καλύτερη ρύθμιση.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ

Christian, Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία της από το 2012

Όταν διαγνώστηκα με διαβήτη ήταν μια πολύ δυσάρεστη στιγμή για εμένα. Στα 20 μου αισθάνθηκα ότι όλα τα όνειρά μου απομακρύνονταν. Έπειτα, όσο άρχιζα να μαθαίνω περισσότερα για την κατάστασή μου, τόσο περισσότερο άρχισα να φοβάμαι την πιθανότητα μακροχρόνιων επιπλοκών που θα προκαλούνταν από τον ανεπαρκή έλεγχο της γλυκόζης μου. (Εκείνη την περίοδο, δε διαχειριζόμουν καθόλου καλά τον διαβήτη μου με το σχήμα πολλαπλών ενέσεων.) Όμως τώρα, μπορώ να ελέγχω καλύτερα τα επίπεδα της γλυκόζης μου. Έχω μια υγιή, δραστήρια ζωή και δεν έχω καμία ένδειξη μακροχρόνιων επιπλοκών. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.

- CHRISTIAN

Η ιστορία διαβήτη του Guido - Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία του από το 2005

Η ιστορία διαβήτη της Paola - Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία της από το 2001

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι προκαλεί τις επιπλοκές;

Μειωση του κινδυνου επιπλοκων

Αντλια: πιθανη λυση

Ειναι η αντλια ινσουλινησ καταλληλη για εμενα;

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

  • * Οι αναφορές φυλάσσονται σε αρχείο και είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Medtronic για αντίγραφα.

 

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.