ΝΕΟΔΙΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ ΑΤΟΜΑ

Η διάγνωση του διαβήτη Τύπου 1 μπορεί να αποτελέσει έκπληξη και μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ερωτήματα, όπως: Γιατί συμβαίνει αυτό σε εμένα; Πώς θα αλλάξει η ζωή μου; Πώς μπορώ να αποκτήσω ξανά τον έλεγχο;       
        
Η διαχείριση του διαβήτη μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολη, ειδικά κατά τη διάγνωση. Το κλειδί είναι να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για την πάθηση και να κατανοήσετε τους διαφορετικούς τρόπους για να διατηρήσετε τα επιπέδα της γλυκόζης σας εντός των ορίων-στόχων όσο το δυνατό περισσότερο.

Διαβάστε τις πραγματικές ιστορίες άλλων ανθρώπων με διαβήτη Τύπου 1 και ανακαλύψτε πώς κατάφεραν να πετύχουν καλύτερη ρύθμιση. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΔΙΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ ΑΤΟΜΑ

Emily & Jane, Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία τους από το 2012 & 2011

Διαγνώσθηκα πριν από 6 χρόνια και ξεκίνησα με πολλαπλό σχήμα ενέσεων. Αν και κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια, τελικά, απλά δεν ταίριαζε με τον τρόπο ζωής μου και βρήκα απογοητευτικό και κουραστικό την όλη προσπάθεια διαχείρισης του διαβήτη μου. Έτσι, όταν μου πρότειναν την αντλία ινσουλίνης, ήμουν πολύ χαρούμενη και πρόθυμη να τη δοκιμάσω. Η HbA1c μου βελτιώθηκε και εξακολουθεί να βελτιώνεται, καθώς μαθαίνω περισσότερες συμβουλές και τρόπους να χρησιμοποιώ την αντλία μου. Συνειδητοποίησα ότι εάν είχα ξεκινήσει να χρησιμοποιώ την αντλία μου νωρίτερα, θα μπορούσα να έχω επιτύχει καλύτερη ρύθμιση εδώ και χρόνια. Όταν η κόρη μου Emily διαγνώσθηκε τον περασμένο χρόνο, ήμουν πολύ χαρούμενη που θα μπορούσε να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί την αντλία της πολύ γρηγορότερα και να επιτύχει καλή ρύθμιση.

- Jane

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.