ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ

Είναι η αντλία κατάλληλη για το παιδί μου;

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • Πρόσθετες λειτουργίες των αντλιών ινσουλίνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πολλά παιδιά με διαβήτη Τύπου 1 μπορούν να επωφεληθούν από μια αντλία ινσουλίνης χωρίς να το γνωρίζουν. Γενικά, εάν τα ίδια ή (ενδεχομένως) οι γονείς τους εμφανίσουν κάτι από τα ακόλουθα, μπορούν να επιτύχουν καλύτερο έλεγχο με μια αντλία ινσουλίνης :

  • Φοβία για τις βελόνες
  • Δυσκολία στη διαχείριση των υψηλών και χαμηλών επιπέδων
  • Φοβία για επεισόδιο υπογλυκαιμίας ειδικά τη νύχτα
  • HbA1c εκτός του εύρους-στόχου
  • Ανησυχία για τις μακροχρόνιες επιπλοκές
  • Προσδοκία μεγαλύτερης ευελιξίας στην καθημερινή ζωή

Ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε εντός του εύρους-στόχου της γλυκόζης είναι να παρακολουθείτε οι ίδιοι τη γλυκόζη αίματος (SMBG) τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα και να κάνετε προσαρμογές στη θεραπεία όπως απαιτείται. Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G, με τη χρήση του Bolus Wizard® μπορεί να κάνει αυτούς τους υπολογισμούς και τις προσαρμογές για να βοηθήσει στη βελτίωση του ελέγχου της γλυκόζης.

'Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν η ευελιξία που παρείχε η αντλία στο γιο μου και σε ολόκληρη την οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι βελτίωσε επίσης τις νύχτες όλων μας

- ESTER, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ GUZMÁN

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ MINIMED® 640G 

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G είναι επίσης διαθέσιμη με την πρόσθετη ολοκληρωμένη λειτουργία της Συνεχούς Καταγραφής Γλυκόζης (CGM) και το Λογισμικό Διαχείρισης Θεραπείας CareLink™.

Σε συνδυασμό με την CGM, η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G είναι σήμερα η μοναδική αντλία ινσουλίνης με τη λειτουργία SmartGuard® η οποία μπορεί να βοηθήσει στις επιπτώσεις της υπογλυκαιμίας*. Εάν τα επίπεδα γλυκόζης πέσουν σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, το SmartGuard μπορεί να προβλέψει ότι πλησιάζετε σε χαμηλά επίπεδα 30 λεπτά νωρίτερα και θα σταματήσει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης. Όταν επανέλθουν τα επίπεδα της γλυκόζης, θα αρχίσει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του αυτοελέγχου (SMBG) διότι το Σύστημα MiniMed σάς ειδοποιεί πριν ξεπεραστούν τα προκαθορισμένα όρια, καθώς επίσης σας επιτρέπει να βλέπετε, ανα πάσα στιγμή τις τρέχουσες τιμές της γλυκόζης.

Σύστημα διαχείρισης διαβήτη

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

  • * Οι αναφορές φυλάσσονται σε αρχείο και είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Medtronic για αντίγραφα.

 

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.