ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ

Αντλίες για παιδιά

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • Πώς μπορούν οι αντλίες ινσουλίνης να βοηθήσουν το παιδί σας με διαβήτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα αποτελέσματα πρόσφατων μελετών* δείχνουν ότι οι αντλίες ινσουλίνης μπορεί να είναι τόσο ασφαλείς όσο και αποτελεσματικές για τα νήπια και τα μικρά παιδιά, δεδομένου ότι οι γονείς τους έχουν και τη γνώση και το κίνητρο να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή. Μια αντλία ινσουλίνης μπορεί να κάνει την εργασία της εξισορρόπησης της ινσουλίνης και της γλυκόζης ευκολότερη και επίσης να βοηθήσει στη μείωση των υπογλυκαιμιών.

Πολλές κλινικές μελέτες* επιβεβαιώνουν ότι οι ασθενείς όλων των ηλικιών με διαβήτη Τύπου 1 οι οποίοι μεταβαίνουν από τις πολλαπλές καθημερινές ενέσεις (MDI) σε θεραπεία με αντλία ινσουλίνης αναφέρουν βελτιώση της ποιότητα ζωής τους και μεγαλύτερη ικανοποίηση με τη θεραπείας τους.

ΠΩΣ Η ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ MiniMed® 640G ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G έχει πολλές λειτουργίες και ρυθμίσεις που μπορεί να είναι ιδανικές για τους νεαρούς χρήστες. 

  • Το Bolus Wizard® λαμβάνει υπόψη του τις προηγούμενες δόσεις ινσουλίνης που έχουν χορηγηθεί και βρίσκονται ακόμα στον οργανισμό, έτσι ώστε οι υπολογισμοί των δόσεων-bolus να είναι πιο ακριβείς.
  • Η λειτουργία κλειδώματος για παιδιά η οποία απενεργοποιεί τα κουμπιά της αντλίας, έτσι ώστε η χορήγηση ινσουλίνης να μην προγραμματίζεται κατά λάθος. Το τηλεχειριστήριο είναι επίσης διαθέσιμο προκειμένου οι γονείς να έχουν τον αποκλειστικό έλεγχο

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΤΟΥ;

Αυτή είναι συχνά μια από τις πρώτες ερωτήσεις που ερωτάται από πολλούς γονείς και παιδιά. Στην πραγματικότητα, η αντλία μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί σε μια ζώνη ή να μεταφερθεί σε μια τσέπη. Είναι διαθέσιμες διάφορες θήκες αντλιών.

Αντλίες ινσουλίνης και άθληση; Πώς συνδυάζονται;

Υπάρχουν συχνά ερωτήσεις για το πώς φοριέται η αντλία κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων όπως σπορ, χορός και πάρτυ. Συχνά, η αντλία μπορεί να παραμένει συνδεδεμένη χωρίς να ενοχλεί κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων. Η αντλία μπορεί και να αποσυνδεθεί (έως και 60 λεπτά) για ντους, κολύμπι ή έντονη δραστηριότητα. Έπειτα πρέπει να ξανασυνδεθεί, και σε περίπτωση που η αντλία είχε αποσυνδεθεί να περισσότερο από μια ώρα, ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες προσαρμογές δόσης.
Οι γονείς πρέπει να συζητήσουν με τον γιατρό τους προκειμένου να καθορίσουν τις σωστές ρυθμίσεις για το παιδί τους.

Πώς θα είναι σε θέση το παιδί μου να έχει μια φυσιολογική κοινωνική ζωή;

Η διασκέδαση και το παιχνίδι με τους φίλους είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παραμείνει ένα παιδί χαρούμενο και υγιές. Με την αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G η κοινωνική ζωή του παιδιού μπορεί να είναι τόσο ευέλικτη όσο απαιτεί το πρόγραμμά του.
Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G έχει σετ έγχυσης και αυτόματα εργαλεία εισαγωγής κατάλληλα για όλες τις ηλικίες (περιλαμβανομένων των βρεφών) για να βοηθήσουν στη διασφάλιση της αποτελεσματικής παροχής ινσουλίνης και να επιτρέπεται στα παιδιά να συνεχίζουν την καθημερινότητά τους.

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G στο σώμα παιδιού

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.