ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ

Αντλία: Πιθανή λύση

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • Πώς μπορούν οι αντλίες ινσουλίνης να βοηθήσουν στο παιδί σας με διαβήτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της διατήρησης των επιπέδων γλυκόζης αίματος υπό καλύτερη ρύθμιση, πολλοί άνθρωποι με διαβήτη Τύπου 1 βασίζονται στις αντλίες ινσουλίνης

Μια αντλία ινσουλίνης είναι μια μικρή συσκευή, σχεδόν στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου, η οποία μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μια ζώνη, μέσα σε μια τσέπη, ή ακόμα και σε έναν στηθόδεσμο.

Η αντλία ινσουλίνης μπορεί να βοηθήσει εσάς, και την θεραπευτική σας ομάδα να μιμηθείτε ευκολότερα τον τρόπο με τον οποίο ένα υγιές πάγκρεας παρέχει τη βασική ινσουλίνη στον οργανισμός σας παρέχοντας μικρές ποσότητες ταχείας δράσης ινσουλίνης κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.


Μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση της ανάγκης για προσαρμογή των δόσεων ινσουλίνης, ειδικότερα μετά τα γεύματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και ως εκ τούτου μπορεί να βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερη ρύθμιση της γλυκόζης.

Αντί για συχνές ενέσεις, το μόνο που χρειάζεται στη θεραπεία με αντλία είναι μια αλλαγή στο σετ έγχυσης κάθε 2 με 3 ημέρες.

Τώρα, ο Guzmán κάνει ό,τι και τα άλλα παιδιά: κολύμπι, μπάσκετ και το αγαπημένο του άθλημα το  ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι η αντλία βελτίωσε τις νύχτες όλων μας.

- ESTER, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ GUZMÁN

ΠΩΣ Η ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ MiniMed® 640G ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΓΛΥΚΟΖΗΣ;

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G μπορεί να χορηγεί ελάχιστες, με ακρίβεια μετρημένες δόσεις ινσουλίνης μόλις 0,025 μονάδες κάθε ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ακριβής ποσότητα καθορίζεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των φυσιολογικών λειτουργιών του οργανισμού του παιδιού από τον γιατρό. 

Η αντλία επίσης σας επιτρέπει: 

  • Να χρησιμοποιείτε το Bolus Wizard®: αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία βοηθά να διασφαλιστεί η παροχή ακριβούς δόσης λαμβάνοντας υπόψη την ποσότητα της ινσουλίνης που υπάρχει ήδη στον οργανισμό, τα τρέχοντα επίπεδα γλυκόζης, την πρόσληψη υδατανθράκων και τις προσωπικές ρυθμίσεις για τον καθορισμό της σωστής δόσης.
  • Να προσαρμόζετε τη βασική ινσουλίνη προκειμένου να αντισταθμίζετε τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα της άσκησης και κατά τη διάρκεια ασθένειας.
  • Να ακυρώνετε τις προγραμματισμένες δόσεις ινσουλίνης όταν το παιδί αποφασίζει να μη φάει ή να λάβει μέρος σε μια προηγουμένως προγραμματισμένη δραστηριότητα.

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.