ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ

Ο Lenny εξηγεί τον διαβήτη στα παιδιά

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • Σύντομο βίντεο με τον Lenny το λιοντάρι να εξηγεί για τον διαβήτη στα παιδιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Lenny Thumbs upO Lenny το λιοντάρι είναι ο πρεσβευτής για την εκπαίδευση των παιδιών σχετικά με τον διαβήτη και ο οικοδεσπότης του  Junior Cup Diabetes.

Ο Lenny είναι ένα λιοντάρι που θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο να μιλήσει για το διαβήτη. Μπορεί να περιγράψει τι είναι, γιατί τον έχουν οι άνθρωποι, πώς μπορεί να νιώθουν τα παιδιά όταν διαγιγνώσκονται και τι μπορεί να νιώθουν για τη διαβίωση με αυτή την κατάσταση.

Ο Lenny έχει έναν μοναδικό τρόπο να μιλάει στα παιδιά. 
Δείτε και ακούστε τον Lenny παρακάτω.

 

'Γειά σου, είμαι ο Lenny το Λιοντάρι, διαγνώστηκα με διαβήτη όταν ήμουν μικρός και τωρα χρησιμοποιώ την αντλία ινσουλίνης. Όταν διαγνώστηκα με διαβήτη, δεν ήξερα τίποτα για αυτόν. Αλλά όσο περισσότερα μάθαινα για τον διαβήτη μου, τόσο καλύτερα μπορούσα να ζω όπως και τα άλλα παιδιά. Είτε είσαι πολύ μικρός είτε έφηβος, μπορώ να σε βοηθήσω να μάθεις για τον διαβήτη, πώς να ζεις με τον διαβήτη, και πώς να μιλάς στους άλλους για τον διαβήτη σου. Μόνο και μόνο επειδή έχεις διαβήτη δε σημαίνει ότι δε μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα με τα άλλα παιδιά. Στην πραγματικότητα, θα είσαι πολύ ευτυχισμένος όταν κάνεις όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνεις σαν παιδί. Εγώ δεν αφήνω τον διαβήτη να με κρατάει μακριά από το να διασκεδάζω

- LENNY ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Μην ξεχνάς ότι το να μετράς την ποσότητα των υδατανθράκων που έχει το φαγητό σου είναι πολύ σημαντικό για να παραμείνεις υγιής και δραστήριος, ειδικότερα για τα παιδιά με διαβήτη Τύπου 1. Είσαι πρωταθλητής στο μέτρημα των υδατανθράκων; Παίξε το ‘Σύγκρινε τους υδατάνθρακες’ εδώ, και θα σε βοηθήσει να μάθεις ή να βελτιώσεις τον τρόπο που το κάνεις! 

Και εάν είσαι πραγματικός οπαδός, ρώτησε την Ομάδα στο Διαβητολογικό Κέντρο σου για το ειδικό Lenny SKIN για την αντλία ινσουλίνης σου, το βιβλίο του Lenny με το κείμενο αυτού του βίντεο, ή το λούτρινο παιχνίδι Lenny για να προσέχει την αντλία σου όσο εσύ κοιμάσαι!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ LENNY

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.