ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ

Πολλοί γονείς των οποίων το παιδί έχει διαγνωσθεί με διαβητή Τύπου 1 αναρωτιούνται: 'Γιατί συμβαίνει αυτό στο παιδί μου;' 'Πώς μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του όπως πριν;' 'Πώς μπορώ να το βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;' Συχνά φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις απ'ότι απαντήσεις στην αρχή.

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για τους γονείς είναι η υγεία και η ευημερία των παιδιών τους. Για ένα παιδί με διαβήτη Τύπου 1, ο στόχος της θεραπευτικής αγωγής είναι η μείωση του κινδύνου εμφάνισης μακροχρόνιων επιπλοκών που προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης, αποφεύγοντας την υπογλυκαιμία και διασφαλίζοντας την φυσιολογική ανάπτυξη τόσο σε σωματικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο.

Διαβάστε τις πραγματικές ιστορίες άλλων γονέων παιδιών με διαβήτη Τύπου 1 και μάθετε πώς βρήκαν τον τρόπο να έχουν καλύτερη ρύθμιση. 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΗ

Η Tess, κόρη της Anna, Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία της από το 2010

Όταν η Tess ήταν 15 μηνών, τη βρήκα να πίνει νερό από την παιδική πισίνα στην πίσω αυλή μας. Ήταν πολύ μικρή για να μου πει ότι διψάει. Αυτού του είδους η συμπεριφορά μάς οδήγησε στο να ανακαλύψουμε ότι είχε διαβήτη Τύπου 1 και έτσι μπήκαμε σε σχήμα ινσουλινοθεραπείας με 4 ενέσεις την ημέρα. Ήταν δύσκολο να διατηρηθεί η ρύθμιση γιατί τις περισσότερες φορές η Tess είχε υψηλά επίπεδα σακχάρου, τα οποία στη πορεία έπεφταν απροειδοποίητα κάτι το οποίο έκανε δύσκολη τη ζωή όλων. Στα 2α γενέθλιά της, ξεκίνησε θεραπεία με αντλία ινσουλίνης και από τότε, νιώσαμε ότι έχουμε και πάλι πίσω την Tess. Σε όλους τους άλλους γονείς οι οποίοι σκέφτονται να πάρουν για το παιδί του μια αντλία ινσουλίνης, θα τους έλεγα να το κάνουν το συντομότερο δυνατό!

- ANNA

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.