Ο GUZMAN, ΓΙΟΣ ΤΗΣ ESTER

O Guzmán διαγνώστηκε με διαβήτη Τύπου 1 όταν ήταν 6 ετών. Μάθετε πως μια αντλία ινσουλίνης επιτρέπει στον Guzmán να ζει μια δραστήρια ζωή.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Ο GUZMAN, ΓΙΟΣ ΤΗΣ ESTER

Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία του από το 2010

Ο Guzmán ήταν μόλις 6 όταν εμφάνισε διαβήτη. Για τα πρώτα 2 χρόνια, ήταν σε σχήμα πολλαπλών ενέσεων ινσουλίνης. Ήταν μια δύσκολη εποχή, αφού δεν του άρεσε καθόλου να κάνει ενέσεις στον εαυτό του. Τότε το νοσοκομείο πρότεινε να ξεκινήσει θεραπεία με την αντλία ινσουλίνης και γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ένας πολύ καλύτερος, πολύ πιο άνετος τρόπος να ελέγχει την γλυκόζη του. Τώρα, ο Guzmán κάνει ό,τι και τα άλλα παιδιά: κολύμπι, μπάσκετ και το αγαπημένο του άθλημα το  ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι η αντλία βελτίωσε τη ζωή όλης της οικογένειας.

- ESTER

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.