Ο GEORGΕ, ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΜΜΑ

Μάθετε πως ο George κατάφερε να επαναφέρει τα επίπεδα σακχάρου του εντος στόχου με τη χρήση αντλίας ινσουλίνης.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

Ο GEORGΕ, ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΜΜΑ

Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία του από το 2010

Ο George διαγνώσθηκε με διαβήτη Τύπου 1 την 1η Αυγούστου 2006 και ως γονέας, είναι κάτι που δεν ξεχνάς ποτέ! Ο κόσμος μας γύρισε ανάποδα. Όσον αφορά στις ενέσεις, η ζωή άλλαξε τελείως και νιώσαμε ότι ο διαβήτης πήρε στα χέρια του τις ζωές μας ολοκληρωτικά. Όταν ο George ήταν σε θεραπεία πολλαπλών ενέσεων, τα επίπεδα σακχάρου του δεν ήταν ποτέ εντός ορίων. Όμως εντός 5 μηνών αφότου ξεκίνησε θεραπεία με την αντλία ινσουλίνης, κατάφερε να μείνει εντός ορίων και τώρα η HbA1c του έχει φτάσει στο 6,8. Με την αντλία, είμαι πολύ πιο σίγουρη ότι ο George προσέχει καλύτερα τον εαυτό του και ως γονέα αυτό με ηρεμεί. Νομίζω ότι η αντλία ινσουλίνης είναι καταπληκτική, αλλάζει τη ζωή του παιδιού σου και για να είμαι ειλικρινής έδωσε στον George τη ζωή του πίσω

- Emma

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.