Η GIULIA, ΚΟΡΗ ΤΟΥ PAOLO

Μετά τη διάγνωση του διαβήτη Τύπου 1 στα 3 της χρονια, η Giulia κατάφερε να ρυθμίσει τα επίπεδα της γλυκόζης της χρησιμοποιώντας μια αντλία ινσουλίνης.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η GIULIA, ΚΟΡΗ ΤΟΥ PAOLO

Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία της από το 2008

Η Giulia ήταν 3 ετών όταν διαγνώσθηκε με διαβήτη Τύπου 1. Ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Στην αρχή υπέφερε πολύ από τις μεγάλες γλυκαιμικές διακύμανσεις. Αυτό που φοβόμασταν περισσότερο ήταν τα επεισόδια υπογλυκαιμίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η Giulia είχε δύο άσχημα επεισόδια υπογλυκαιμίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, που μας φόβισαν πολύ. Εξαιτίας αυτού, ο διαβητολόγος της πρότεινε να μεταβεί από τις πολλαπλές καθημερινές ενέσεις στη θεραπεία με αντλία ινσουλίνης. Σύντομα, ήταν σε θέση να ξεκινήσει τη διαχείριση του διαβήτη, μόνη της. Πάντα θέλαμε να αισθάνεται και να συμπεριφέρεται όσο το δυνατό περισσότερο όπως και τα άλλα παιδιά της ηλικίας της και η αντλία ινσουλίνης τη βοήθησε να το κάνει.

- PAOLO

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.