ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Για τις γυναίκες με διαβήτη Τύπου 1, η προετοιμασία της εγκυμοσύνης ή ένας επικείμενος τοκετός απαιτεί καλό προγραμματισμό και προετοιμασία. Αναπόφευκτα θα προκύψουν πολλά ερωτήματα.

Έχοντας αποφασίσει να κάνει οικογένεια, η κύρια ανησυχία κάθε δυνητικού γονέα με διαβήτη Τύπου 1, είναι η υγεία του μελλοντικού παιδιού του. Το κλειδί για μια υγιή εγκυμοσύνη είναι να διατηρηθούν τα επίπεδα της γλυκόζης υπό έλεγχο, κάτι το οποίο μπορεί να αποτελεί πρόκληση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξαιτίας των συνεχώς μεταβαλλόμενων επιπέδων των ορμονών.

Διαβάστε τις πραγματικές ιστορίες γυναικών με διαβήτη Τύπου 1 και μάθετε πώς βρήκαν τον τρόπο να έχουν μια ευχάριστη εγκυμοσύνη χάρη στον καλύτερο έλεγχο της γλυκόζης.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Maria Carmela, Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία της από το 2012

Έκανα πολλαπλές καθημερινές ενέσεις για 17 χρόνια προτού αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Ο γιατρός μου μού είπε ότι έπρεπε να έχω χαμηλότερα επίπεδα A1c και να επιτύχω γλυκαιμική σταθερότητα προκειμένου να διασφαλίσω μια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές, κι έτσι μου πρόσφερε μια αντλία ινσουλίνης. Με το MDI, η HbA1c μου ήταν 8,3% (67,2 mmol/L), αλλά με την αντλία ινσουλίνης έπεσε στο 6,4% (46,4 mmol/L). Σύντομα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Συχνά αστειεύομαι ότι το παιδί μας είναι ο γιος της αντλίας μου. Είμαι πολύ ευγνώμων.

- MARIA CARMELA

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.