ΣΥΣΤΗΜΑ MINIMED

Αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΣΑΣ;

Εφόσον υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα επίπεδα γλυκόζης σας, όπως η διατροφή, η άσκηση και τα επίπεδα άγχους, μπορεί να χρειάζεστε ένα σύστημα που μπορεί να σας διασφαλίσει καλύτερο έλεγχο: ένα έξυπνο σύστημα.

Το σύστημα MiniMed® 640G διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία που μιμείται με μεγαλύτερη συνέπεια τον τρόπο με τον οποίο ένα υγιές πάγκρεας παρέχει βασική ινσουλίνη στον οργανισμό και σάς βοηθά να επιτύχετε καλύτερο έλεγχο.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

 • Πληροφορίες για το MiniMed 640G - την πλέον πρόσφατη αντλία ινσουλίνης από τη Medtronic

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Προσαρμόστε την MiniMed 640G αντλία ινσουλίνης σας

Select pump colour

 • Black
 • Blue
 • Fuchsia
 • Purple
 • Grey

Select case colour

 • Black
 • Blue
 • Fuchsia
 • Purple
 • Grey
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΘΗΚΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ

Το σύστημά μας MiniMed 640G συνδυάζει:

 • Προηγμένη προστασία
 • Εξατομικευμένη άνεση
 • Βελτιωμένο σχεδιασμό

Το σύστημα MiniMed μπορεί να σας καθοδηγήσει προς την επίτευξη καλύτερου ελέγχου1 παρέχοντας προηγμένη προστασία από υπογλυκαιμικά επεισόδια2 και εξατομικευμένη άνεση για την ευκολότερη καθημερινή διαχείριση του διαβήτη σας. 

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κουραστήκατε από τις αιφνίδιες μειώσεις της γλυκόζης; Ανησυχείτε για υπογλυκαιμίες;

Για να αποφεύγονται τα χαμηλά επίπεδα γλυκόζης και να διατηρείται ο καλός έλεγχος της γλυκόζης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα επίπεδα της γλυκόζης σας και τις τάσεις τους.

Το σύστημα MiniMed 640G είναι σχεδιασμένο για να βοηθά στην προστασία σας, ώστε να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια.

SmartGuard®: Ένα βήμα πιο κοντά στο Τεχνητό Πάγκρεας

Το SmartGuard®, η αποκλειστική μας τεχνολογία, μιμείται ορισμένες λειτουργίες ενός υγιούς παγκρέατος ώστε να προσφέρει προηγμένη προστασία έναντι της υπογλυκαιμίας.4*

 • Με βάση τα επίπεδα γλυκόζης σας του αισθητήρα, το SmartGuard® μπορεί να προβλέψει πότε φτάνετε στα χαμηλά επίπεδα γλυκόζης 30 λεπτά εκ των προτέρων και να διακόψει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης.**
 • Όταν επανέλθουν τα επίπεδα της γλυκόζης σας, το SmartGuard θα αρχίσει εκ νέου αυτόματα την παροχή ινσουλίνης.***
 • Έχετε τη δυνατότητα να καθορίσετε πολλαπλά χαμηλά όρια κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να λάβετε αυξημένη προστασία όταν τη χρειάζεστε περισσότερο.

Η δυνατότητα ενεργούς διακοπής της παροχής ινσουλίνης με τη λειτουργία αναστολής μπορεί να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των επεισοδίων υπογλυκαιμίας.4

Το 93% των ατόμων που χρησιμοποίησαν τη λειτουργία αναστολής στην αντλία τους αισθάνθηκαν πιο σίγουροι για τη διαχείριση του διαβήτη τους.5

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SMARTGUARD ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ

Το MiniMed 640G διαθέτει, επίσης, κάποια ενσωματωμένα έξυπνα χαρακτηριστικά για μεγαλύτερη προστασία, όπως:

 • Ενεργή παρακολούθηση της ινσουλίνης, έτσι ώστε να εμφανίζεται η ινσουλίνη που εξακολουθεί να λειτουργεί στον οργανισμό σας στην οθόνη της αντλίας και να λαμβάνεται υπόψη στην σύσταση του Bolus Wizard®
 • Ένδειξη προόδου χορήγησης γευματικών δόσεων (bolus) ώστε να παρακολουθείτε την ποσότητα ινσουλίνης που χορηγείται μέσω της γευματικής δόσης και Διακοπή χορήγησης γευματικών δόσεων για εύκολη διακοπή μιας γευματικής δόσης οποιαδήποτε στιγμή
 • Πρόβλεψη διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ώστε να γνωρίζετε πότε θα εξαντληθεί η μπαταρία σας προτού συμβεί

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Ο διαβήτης είναι πολύπλοκος από μόνος του. Το σύστημά σας δεν πρέπει να είναι.

Τακτικός έλεγχος των επιπέδων της γλυκόζης σας. Υπολογισμός της δόσης ινσουλίνης που πρέπει να λαμβάνετε. Καταγραφή των αποτελεσμάτων σας. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να σκέφτεστε για να διατηρείτε τον καθημερινό έλεγχο της γλυκόζης. Το σύστημα MiniMed 640G θα μπορούσε να κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη.

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Το MiniMed 640G είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει στην καθημερινότητά σας και να μειώνει εν μέρει την περιπλοκότητα, με:

 • Εξατομικευμένες ρυθμίσεις παροχής βασικής και γευματικής ινσουλίνης για να ταιριάζουν με τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας
 • Προγραμματιζόμενες φιλικές υπενθυμίσεις, για να μην ξεχνάτε σημαντικές δραστηριότητες
 • Προγραμματιζόμενες ακουστικές επιλογές ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τις  ειδοποιήσεις ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε, π.χ. όταν κοιμάστε, στο σινεμά ή σε κάποιο θορυβώδες εστιατόριο
ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το MiniMed 640G διατίθεται με το αποκλειστικό CONTOUR® NEXT LINK 2.4 της Ascensia Diabetes Care, τον μοναδικό μετρητή γλυκόζης που συνδέεται με το σύστημά μας και:

 • Μεταδίδει ασύρματα τις μετρήσεις της γλυκόζης στην αντλία σας
 • Επιτρέπει την εξ' αποστάσεως χορήγηση γευματικής δόσης (bolus)
 • Μεταφέρει δεδομένα της αντλίας στο CareLink™ 

Το CONTOUR® NEXT LINK 2.4 έχει υψηλή3 ακρίβεια και είναι εύκολο στη χρήση.

 

 
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ;

Το Bolus Wizard® μπορεί να υπολογίσει και να προτείνει δόσεις ινσουλίνης****, παρουσιάζοντας τον συνολικό υπολογισμό σε μια οθόνη, ώστε να τον κατανοήσετε εύκολα και να διαχειριστείτε την ινσουλίνη σας με άνεση και περισσότερη ακρίβεια.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με τον νέο σχεδιασμό της συσκευή σας MiniMed 640G, τώρα μπορείτε να:

Απολαύσετε δραστηριότητες στη θάλασσα λόγω του αδιάβροχου σχεδιασμού μας

Αποκτήσετε την εμπειρία της ευκολίας της ανάγνωσης ημέρα και νύχτα λόγω της έγχρωμης και ρυθμιζόμενου φωτισμού οθόνης

Επωφεληθείτε από την εύχρηστη, εύκολη πλοήγηση με λιγότερη χρήση πλήκτρων

Επιλέξετε το προτιμώμενο χρώμα της αντλίας σας μεταξύ 5 διαθέσιμων επιλογών

Σχεδιασμένη για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες χρήστες

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

 • 1Compared to multiple daily injections, according to the STAR 3 clinical study: Bergenstal RM, Tamborlane WV, Ahmann A, et al. Effectiveness of sensor-augmented insulin-pump therapy in type 1 diabetes. N Engl J Med. 2010;363:311–320.
 • 2Garg S, Brazg RL, Bailey TS , et al. Reduction in duration of hypoglycemia by automatic suspension of insulin delivery: the in-clinic ASPIRE study. Diabetes Tech Ther. 2012;14(3):205-209.
 • 3Section 8 clinical study. Data on File. Bayer Healthcare, LLC.
 • 4Bergenstal RM, Klonoff DC, Garg SK. et al. Threshold-Based Insulin-Pump Interruption for Reduction of Hypoglycemia. N Engl J Med. 2013; 369(3):224-232.
 • 5User Evaluations. Data on File, Medtronic MiniMed, Inc.,Northridge, CA
 • * Πρέπει να χρησιμοποιείτε το Guardian Link με το Enlite για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία SmartGuard στην αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G. Απαιτείται ακόμη μια επιβεβαιωτική μέτρηση στο δάκτυλο προτού γίνουν προσαρμογές της αντιδιαβητικής αγωγής.
 • ** Η λειτουργία δυναμικής αναστολής βασίζεται σε ορισμένα κριτήρια: η μέτρηση γλυκόζης του αισθητήρα πρέπει να είναι εντός 3,9 mmol/L από το χαμηλότερο όριο και να προβλέπεται ότι θα φθάσει τα 1,1 mmol/L πάνω από το χαμηλότερο όριο εντός 30 λεπτών ΚΑΙ η αντλία δεν πρέπει να είναι σε περίοδο επανόδου.
 • ***Η λειτουργία δυναμικής επανέναρξης βασίζεται σε ορισμένα προκαθορισμένα κριτήρια: η μέτρηση γλυκόζης του αισθητήρα πρέπει να είναι 1,1 mmol/l πάνω από το προκαθορισμένο χαμηλότερο όριο και να προβλέπεται ότι θα είναι αυξημένη κατά 2,2mmol/l εντός 30 λεπτών ΚΑΙ η ινσουλίνη πρέπει να έχει ανασταλεί για τουλάχιστον 30 λεπτά.
 • ****Ο υπολογισμός βασίζεται στην τρέχουσα ποσότητα της ινσουλίνης στον οργανισμό, την ποσότητα των υδατανθράκων, τα τρέχοντα επίπεδα σακχάρου αίματος και τα επίπεδα-στόχους του χρήστη, την αναλογία ινσουλίνης προς υδατάνθρακες και την ευαισθησία του οργανισμού στην ινσουλίνη. Αρχικά πρέπει να ολοκληρωθεί η κατάλληλη ρύθμιση του Bolus Wizard. Οι χρήστες πρέπει να εισάγουν τον αριθμό των υδατανθράκων που καταναλώνουν και την τρέχουσα τιμή Γλυκόζης Αίματος προτού το Bolus Wizard υπολογίσει την ποσότητα που πρέπει να πάρουν οι χρήστες.
 • Αδιάβροχο κατά τη στιγμή κατασκευής για έως 3,6 μέτρα για διάστημα έως 24 ώρες κάθε φορά. Βλέπε οδηγίες χρήσης του MiniMed 640G για τον ορθό τρόπο χρήσης.

 

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.