ΣΥΣΤΗΜΑ MINIMED

Δεξαμενές

Οι δεξαμενές MiniMed έχουν σχεδιαστεί έχοντας την ασφάλειά σας κατά νου, ώστε να βοηθήσουμε να γίνει το γέμισμα μια άνετη διαδικασία.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ

  • Οι δεξαμενές MiniMed έχουν σχεδιαστεί ώστε να κάνουν το γέμισμα μια άνετη διαδικασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 Δεξαμενές ινσουλίνης MiniMed

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ MINIMED:

  • Γρήγορο και αποτελεσματικό γέμισμα και ευκολία χειρισμού - δεν απαιτείται συναρμολόγηση, το δοχείο είναι έτοιμο προς χρήση
  • Μικρότερος κίνδυνος τραυματισμού – σε αντίθεση με τα δοχεία με σύνδεση luer, δεν απαιτείται χειρισμός επιπλέον βελόνας, είναι ενσωματωμένη εντός του TransferGuard
  • Ασφαλές, σταθερό και εύκολο γέμισμα της δεξαμενής - το TransferGuard ταιριάζει απόλυτα στο φιαλίδιο ινσουλίνης

 

Minimed insulin reservoirs

 

  • Το στρογγυλεμένο σχήμα είναι σχεδιασμένο για την εξάλειψη των φυσαλίδων αέρα

 

  • Λιγότερη διαρροή ή εκροή - μόλις αφαιρεθεί το TransferGuard, το δοχείο σφραγίζεται μέσω μιας μεμβράνης από σιλικόνη

Οι δεξαμενές MiniMed διατίθενται σε μέγεθος 3 ml ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές σας ανάγκες για ινσουλίνη.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

  • *AADE (Αμερικανική Ένωση των Εκπαιδευτών του Διαβήτη) Θεραπεία με αντλία ινσουλίνης: Βέλτιστες πρακτικές για την επιλογή και χρήση των συσκευών έγχυσης.

 

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.