ΣΥΣΤΗΜΑ MINIMED

Πομπός Guardian™ 2 Link

Ο πομπός Guardian™ 2 Link αποτελεί τμήμα των συστημάτων CGM της Medtronic. Συνδέεται με τον αισθητήρα γλυκόζης και μεταδίδει ασύρματα τα δεδομένα γλυκόζης στην αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G. Είναι πολύ μικρός - ωστόσο κάνει μεγάλη διαφορά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Άνετος

  • κρός και ελαφρύς: 3,5 x 2,8 x 0,7cm (1,4" x 1,1" x 0,3") και λιγότερο από 7g (1/4 ουγγιάς)
  • Σχεδιασμένος ώστε να μεταφέρεται μαζί σας - δεν θα σας ενοχλήσει, τραβήξει ή τσιμπήσει
  • Μικρή επιφάνεια επαφής: 3,8 x 2,0cm (1,5" x 0,8") – περίπου στο μέγεθος γραμματοσήμου

 

Διακριτικός

Στο μέγεθος περίπου ενός κέρματος των 2 Ευρώ, με εξαιρετικά λεπτό μέγεθος, ο πομπός Guardian™ 2 Link  τοποθετείται σχεδόν επίπεδα, χωρίς να προεξέχει. Ασύρματη επικοινωνία σημαίνει ότι λειτουργεί πρακτικά οπουδήποτε στο σώμα σας και κάτω από κάθε είδος ρουχισμού.

 

Αδιάβροχο

Μπορείτε να έχετε τον πομπό και το μετρητή γλυκόζης μαζί σας όταν κολυμπάτε, κάνετε μπάνιο ή ντους. Πλήρως βυθιζόμενο στο νερό, μπορείτε να το έχετε μαζί σας σε βάθος έως 2,4 μέτρα (8 πόδια) για διάστημα έως 30 λεπτών.

Έως 10 ώρες διατήρηση δεδομένων

Εάν χαθεί η σύνδεση με τον αισθητήρα, ο πομπός θα αποθηκεύσει δεδομένα έως και 10 ωρών, τα οποία θα εμφανιστούν όταν επανασυνδεθεί με την αντλία.

Ο πομπός Guardian™ 2 Link είναι συμβατός αποκλειστικά με την αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G.
Ο πομπός MiniLink™ είναι συμβατός με το σύστημα MiniMed® Veo™ και το σύστημα CGM Guardian® REAL-Time.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.