ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Εκπαίδευση

Για περαιτέρω βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα αντλίας που χρησιμοποιείτε για τη θεραπεία σας, επιλέξτε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε το βίντεο.

Εισαγωγή στο σύστημα MiniMed® 640G

Ξεκινώντας

Τα βασικά για τη διαχείριση του διαβήτη σας με την αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G.

TBD - optional

Τεχνολογία SmartGuard® της αντλίας ινσουλίνης MiniMed 640G

Ανακαλύψτε τη λειτουργία SmartGuard®, την αποκλειστική μας τεχνολογία

Εισαγωγή στο σύστημα MiniMed® Veo™

Ξεκινώντας

Τα απαραίτητα για τη διαχείριση του διαβήτη σας με την αντλία ινσουλίνης MiniMed Veo

Εξατομικεύστε το MiniMed® Veo™ σας

Κάντε τη δική σας

Δείγμα επιφανειών διαθέσιμων για το MiniMed® Veo™.

Βασική και Bolus

Αποκτώντας μεγαλύτερη ελευθερία:

Συνεχής καταγραφή γλυκόζης

Αποκτώντας καλύτερο έλεγχο

Βήμα προς βήμα επισκόπηση των λειτουργιών συνεχούς καταγραφής γλυκόζης και διακοπής παροχής ινσουλίνης σε περίπτωση χαμηλών επιπέδων γλυκόζης

Τοποθέτηση του Αισθητήρα Νέας Γενιάς Enlite™

Έναρξη συνεχούς καταγραφής γλυκόζης

 

Σετ έγχυσης και δοχείο

Σύνδεση

Επισκόπηση των σετ έγχυσης και δεξαμενών και του τρόπου λειτουργίας τους

MiniMed® Quick-set®

MiniMed® Silhouette®

MiniMed® Sure-T®

MiniMed® Mio™

 

CareLink™

Όλα συνδέονται

Λογισμικό διαχείρισης θεραπείας για εσάς και τον επαγγελματία υγείας που σας περιθάλπει.

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.