Συλλογή βοηθητικών εξαρτημάτων της αντλίας ινσουλίνης MiniMed®

Η ΑΝΤΛΙΑ ΣΑΣ - Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΑΣ

Ανακαλύψτε το φυλλάδιο με τα αξεσουάρ MiniMed

Για να ανοίξετε το φυλλάδιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας την πιο πρόσφατη έκδοση του Adope Flash 

Για να εγκαταστήσετε τη πιο πρόσφατη έκδοση του Adope Flash Player επισκεφτείτε το http://get.adobe.com/flashplayer/

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Είναι τα εξαρτήματα που με ενδιαφέρουν συμβατά με την αντλία ινσουλίνης που χρησιμοποιώ τώρα;
Τα περισσότερα βοηθητικά εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για τα ταιριάζουν σε όλους τους τύπους και μεγέθη αντλιών της Medtronic. Παρ'όλα αυτά μερικά εξαρτήματα ταιριάζουν συγκεκριμένα με τη  MiniMed® 640G (3,0mL) ή με τη MiniMed® Veo™ (σειρά 5 ή 7). 

- Διατίθεται μια πληθώρα αξεσουάρ, τα οποία καθιστούν εφικτό να αποτελέσει η θεραπεία με αντλία αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. 
- Όλα τα βοηθητικά εξαρτήματα μπορούν να αγοραστούν διαδικτυακά στις περισσότερες χώρες.

 

 

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.