Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα CGM της αντλίας σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τα επίπεδα της γλυκόζης σας 24 ώρες το 24ωρο. Η αντλία, όταν συνδυάζεται με τον πομπό Guardian™ 2 Link και τον αισθητήρα γλυκόζης Νέας Γενιάς Enlite™ μεταδίδει ασύρματα τις τιμές στη συσκευή σας MiniMed™ 640G. Οι τιμές ανανεώνονται κάθε πέντε λεπτά και εμφανίζονται στην οθόνη. Αυτές οι τακτικές ενημερώσεις θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πλήρως πώς συμπεριφέρεται η γλυκόζη σας και θα μειώσει την εξάρτησή σας από τις μετρήσεις στο δάκτυλο.* Απαιτείται μόνο να αλλάζετε τον αισθητήρα γλυκόζης σας κάθε 6 ημέρες.

Σε περίπτωση που είστε σε σχήμα πολλαπλών ενέσεων, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης Guardian™ Connect, το μεμονωμένο μας σύστημα CGM (Stand-alone CGM)που εμφανίζει τα δεδομένα του αισθητήρα γλυκόζης την τάση της γλυκόζης σας και τις ειδοποιήσεις, απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο.

Θα χρειαστεί να εφαρμόζετε έναν μικρό αισθητήρα γλυκόζης κάτω από το δέρμα σας και να τον αλλάζετε κάθε 6 ημέρες. Ακριβώς όπως ένα καθετηράκι έγχυσης, ο αισθητήρας εισάγεται εύκολα χρησιμοποιώντας μια αυτόματη συσκευή που παρέχεται με το σύστημα (γνωστό ως «Serter»). Ο αισθητήρας συνδέεται με έναν μικρό ελαφρύ πομπό* που στέλνει ασύρματα τα δεδομένα του αισθητήρα γλυκόζης στην αντλία ινσουλίνης σας μέσω μιας προηγμένης ασύρματης τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων (RF). Η αντλία ινσουλίνης σας θα εμφανίζει συνεχώς τα δεδομένα γλυκόζης στην οθόνη και επιπλέον θα σχηματίζεται ένα γράφημα δεδομένων, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς την τάση σας αλλά και από τι επηρεάζεται.

Εκτός από την παρακολούθηση μέσω της οθόνης, μπορείτε να ρυθμίσετε Συναγερμούς στην αντλία ινσουλίνης που θα προκαλέσουν ηχητικό σήμα ή δόνηση για να σας προειδοποιήσουν ότι πιθανώς να φτάσετε, φτάνετε ή έχετε φθάσει το όριο του στόχου της γλυκόζης σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε υπο- ή υπεργλυκαιμικές αποκλίσεις, να παραμείνετε εντός των επιπέδων-στόχων της γλυκόζης και να σας βοηθήσουν να μειώσετε την HbA1c σας και να επιτύχετε καλύτερο έλεγχο.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα πλεονεκτήματα της Συνεχούς Παρακολούθησης Γλυκόζης-CGM έναντι των συμβατικών μετρήσεων στο δάκτυλο και της εξέτασης HbA1c είναι επαρκώς τεκμηριωμένα. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι:

  • Το CGM ανιχνεύει 4 φορές περισσότερες αποκλίσεις των τιμών της γλυκόζης από το φυσιολογικό συγκριτικά με τη συμβατική μέθοδο αυτοελέγχου με μετρήσεις στο δάκτυλο (SMBG)1
  • Το CGM μπορεί να μειώσει σημαντικά την HbA1c και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα της HbA1c έως και 1% συγκρινόμενη με την αποκλειστική μέθοδο αυτοελέγχου με μετρήσεις στο δάκτυλο 2.
  • Tο CGM έχει αποδειχθεί σε πολλές δημοσιευμένες μελέτες ότι είναι μια ακριβής μέθοδος που σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζετε τη θεραπεία με βάση αξιόπιστα δεδομένα.

ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ (CGM);


Θα επιθυμούσαμε όλοι να μπορούσαν να ωφεληθούν από τη δυνατότητα της συνεχούς καταγραφής γλυκόζης (CGM) και να έχουν την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσουν. Για τους ασθενείς εκείνους που έχουν πρόβλημα στην ασφαλιστική τους κάλυψη, η αυτοχρηματοδότηση αποτελεί μια επιλογή. Η αντλία σας MiniMed™ 640G υποστηρίζει την δυνατότητα CGM, επομένως μπορεί να επιθυμείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα CGM όταν πάρετε αρχικά την αντλία σας ή οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 67 79 099.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Αυτό που κάνει την αντλία ινσουλίνης MiniMed ™ 640G ξεχωριστή είναι η δύναμη του SmartGuard™. Κάτι εντελώς μοναδικό που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου για την τεχνολογία των αντλιών ινσουλίνης. Όταν το SmartGuard™ είναι ενεργοποιημένο, η αντλία ινσουλίνης μπορεί στην πραγματικότητα να σταματήσει την παροχή ινσουλίνης προκειμένου να προλάβει μια υπογλυκαιμία και να επαναφέρει αυτόματα τη χορήγηση της ινσουλίνης όταν τα επίπεδα της γλυκόζης σας έχουν επανέλθει - χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Μια αντλία ινσουλίνης σχεδιασμένη για την πρόληψη της υπογλυκαιμίας - Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το SmartGuard ™ εδώ.