Ο νέος μετρητής γλυκόζης αίματος CONTOUR® NEXT LINK 2.4 της Ascensia Diabetes Care είναι ο μόνος μετρητής που είναι σχεδιασμένος ώστε να επικοινωνεί ασύρματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G για απρόσκοπτη ενσωμάτωση. Ο μετρητής CONTOUR® NEXT LINK 2.4 στέλνει ασύρματα τα αποτελέσματα γλυκόζης αίματος απευθείας στην αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G της Medtronic, ώστε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο.

Η βελτιστοποιημένη θεραπεία με την αντλία έγινε εύκολη: ένας πιο έξυπνος μετρητής που σας βοηθά στην καλύτερη διαχείριση του διαβήτη σας

Εξαιρετική ακρίβεια για αποτελέσματα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε:

  • Χρησιμοποιεί ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT για υψηλή ακρίβεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ταινίες μέτρησης υψηλής ακρίβειας CONTOUR NEXT LINK μέσω της ιστοσελίδας της Ascensia Diabetes Care.
  • Η τεχνολογία No Coding εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητης κωδικοποίησης του μετρητή πριν από τη δοκιμή, αποτρέποντας τα σφάλματα λόγω εσφαλμένης κωδικοποίησης.
  • Η τεχνολογία MultiPulse από τη Ascensia Diabetes Care διασφαλίζει ακριβείς μετρήσεις της γλυκόζης, ακόμα και όταν τα επίπεδα γλυκόζης αίματος είναι χαμηλά.*
  • Η ακρίβεια δεν επηρεάζεται από πολλές κοινές παρεμβαλλόμενες ουσίες (παρακαλούμε ανατρέξτε στο ένθετο της συσκευασίας για πιο λεπτομερείς πληροφορίες).
  • Οι ακριβείς μετρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη γευματική δόση (bolus) της ινσουλίνης σας.

Μοντέρνος σχεδιασμός με πολλαπλές δυνατότητες για ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα

  • Έξυπνο, κομψό και μικρό σε μέγεθος με τις μετρήσεις να πραγματοποιούνται μετά από αντίστροφη μέτρηση 5 δευτερολέπτων.
  • Εύκολο στη χρήση και βολικό. 
  • Η δειγματοληψία Second-Chance™ σάς ενημερώνει πότε πρέπει να χορηγήσετε περισσότερο αίμα, εάν το πρώτο δείγμα δεν ήταν επαρκές.
  • Βολικός τρόπος μεταφόρτωσης (διαβίβασης), με ένα βήμα, των πληροφοριών για τη γλυκόζη αίματος και την ινσουλίνη στο CareLink™.


Κάντε κλικ εδώ για προβολή της επίδειξης του μετρητή CONTOUR NEXT LINK 2.4

Θέλετε να αποκτήσετε ένα μετρητή CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Εάν χρησιμοποιείτε την αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G, θα λάβετε αυτόματα τον μετρητή CONTOUR NEXT LINK 2.4 με την αντλία σας. Εάν έχετε κάποια άλλη αντλία ινσουλίνης της Medtronic ή σύστημα CGM, η Ascensia Diabetes Care σας προσφέρει επίσης τον μετρητή CONTOUR NEXT LINK, ο οποίος συνδέεται ασύρματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed™ Veo™, την αντλία ινσουλίνης MiniMed REAL-Time και το σύστημα CGM Guardian™ REAL-Time. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο απόκτησης ενός μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK r.

Έχετε λάβει ήδη ένα μετρητή CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Εάν έχετε λάβει ήδη ένα μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK2.4, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο καταχώρησης του μετρητή σας της Ascensia Diabetes Care, τον τρόπο που μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν επιτοίχιο φορτιστή και τα οφέλη που είναι διαθέσιμα για τους ιδιοκτήτες μετρητών της Ascensia Diabetes Care. Ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το τμήμα υποστήριξης της Ascensia Diabetes Care για το διαβήτη το 0845 600 6030 ή στείλτε email diabetescare.gr@ascensia.com