Ο αισθητήρας Enlite™ είναι ο μικρότερος αισθητήρας της Medtronic με βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν εξαιρετική άνεση και εμπειρία.

Ο πομπός Guardian™ 2 Link αποτελεί τμήμα του συστημάτος CGM (Continuous Glucose Monitoring) της Medtronic. Συνδέεται με τον αισθητήρα γλυκόζης και μεταδίδει ασύρματα τα δεδομένα γλυκόζης στην αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G. Είναι πολύ μικρός - ωστόσο κάνει μεγάλη διαφορά!

ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ1

Όταν το Σύστημα Συνεχούς Καταγραφής Γλυκόζης συνδυάζεται με το Σύστημα MiniMed™ 640G και με τον πομπό Guardian™ 2 Link, οι ασθενείς θα επωφεληθούν από:

 • Βελτιωμένη ακρίβεια του αισθητήρα σε όλο το εύρος των τιμών γλυκόζης2
 • Την ευφυΐα του SmartGuard™, που προσφέρει προστασία από την υπογλυκαιμία μέσω της αυτόματης διακοπής της παροχής ινσουλίνης όταν προβλέπεται από τον αισθητήρα ότι η γλυκόζη θα φθάσει σε ένα προκαθορισμένο χαμηλό όριο (*)
 • Το 83% των χρηστών του συστήματος αισθάνθηκαν μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά στη διαχείριση υψηλών και χαμηλών επιπέδων γλυκόζης όταν χρησιμοποιούσαν και την λειτουργία συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης3.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Μικρότερος και πιο ελαστικός αισθητήρας: μείωση στο μέγεθος του αισθητήρα κατά 80% σε σύγκριση με τον προηγούμενο αισθητήρα Enlite™
 • Ο αισθητήρας νέας γενιάς Enlite™ διαθέτει μια καινοτόμα ειδική κολλητική μεμβράνη που συμβάλει στη μείωση των δερματικών ερεθισμών
 • Πιο αξιόπιστη σύνδεση μεταξύ αισθητήρα και πομπού, που μπορεί να μειώσει την πιθανότητα ύπαρξης κενών διαστημάτων στα δεδομένα της καταγραφής. Επιπλέον, σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης μεταξύ του αισθητήρα και του πομπού, ο νέος πομπός Guardian™ 2 Link μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα έως και 10 ωρών.
 • Η εισαγωγή είναι εύκολη με το πάτημα ενός κουμπιού, με κρυφή βελόνα κατά την εισαγωγή και με γωνία εισαγωγής 90 μοιρών. Το 85% των ασθενών συμφώνησε ότι η εφαρμογή του EnliteTM ήταν ανώδυνη**

Η τοποθέτηση είναι εύκολη

 • Διαδικασία εισαγωγής με ένα κουμπί
 • Κρυμμένη βελόνα κατά τη διάρκεια της εισαγωγής
 • Γωνία εισόδου 90 μοιρών


ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ENLITE & ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ GUARDIAN™ 2 LINK

Δείτε αυτό το video για περαιτέρω οδηγίες.

 

Η ΧΡΗΣΗ CGM ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Αρκετές τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες μελέτες1,4,5 έδειξαν ότι με την χρήση του CGM μπορούν να επιτευχθούν τα ακόλουθα:

 • Έως 1% μείωση της HbA1c χωρίς αύξηση της συχνότητας εμφάνισης σοβαρών υπογλυκαιμιών
 • Αυστηρότερος γλυκαιμικός έλεγχος
 • Μεγαλύτερος αριθμός ασθενών επιτυγχάνουν το στόχο της HbA1c που συνιστάται από την Αμερικανική Εταιρεία Διαβήτη (ADA) Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε καλύτερη ρύθμιση του διαβήτη σας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ

Στο μέγεθος περίπου ενός κέρματος των 2 Ευρώ, με εξαιρετικά λεπτό μέγεθος, ο πομπός Guardian™ 2 Link τοποθετείται σχεδόν επίπεδα, χωρίς να προεξέχει. Ασύρματη επικοινωνία σημαίνει ότι λειτουργεί πρακτικά οπουδήποτε στο σώμα σας και κάτω από κάθε είδος ρουχισμού.


ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Μπορείτε να έχετε τον πομπό και το αισθητήρα γλυκόζης μαζί σας όταν κολυμπάτε, στο μπάνιο ή στο ντους. Πλήρως βυθιζόμενο στο νερό σε βάθος μέχρι 2,4 μέτρα για διάστημα 30 λεπτών.


ΕΩΣ 10 ΩΡΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εάν χαθεί η σύνδεση με τον αισθητήρα, ο πομπός θα αποθηκεύσει δεδομένα έως και 10 ωρών, τα οποία θα εμφανιστούν όταν επανασυνδεθεί με την αντλία.

Ο πομπός Guardian™ 2 Link είναι συμβατός αποκλειστικά με την αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G.
Ο πομπός MiniLink™ είναι συμβατός με το σύστημα MiniMed™ Veo™.