Πιθενές ερωτήσεις σχετικά με τον Ascensia Diabetes Care μετρητή γλυκόζης σας.

Οι μετρητές CONTOUR NEXT LINK και CONTOUR NEXT LINK 2.4 επικοινωνούν με διαφορετικές αντλίες ινσουλίνης.

  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK είναι συμβατός με την αντλία ινσουλίνης MiniMed® Veo™, την αντλία ινσουλίνης MiniMed® Real Time και το σύστημα CGM Guardian REAL-Time.

  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK 2.4 είναι ο μοναδικός που μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G.
  • Ο μετρητής CONTOUR LINK είναι ένα προηγούμενο μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR και συνδέεται ασύρματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed Veo, την αντλία ινσουλίνης MiniMed Real Time και το σύστημα CGM Guardian REAL-Time.
  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK είναι ένα νέο μοντέλο που συνδέεται ασύρματα με τις ίδιες συσκευές της Medtronic. Είναι μια επικαιροποιημένη έκδοση του μετρητή CONTOUR LINK και χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT. Εάν χρησιμοποιείτε μια συμβατή συσκευή της Medtronic και σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα μετρητή CONTOUR NEXT LINK, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK

Ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το τμήμα υποστήριξης της Ascensia Diabetes Care για το διαβήτη (Diabetes Support) στο 0845 600 6030 ή στείλτε email στο diabetescare.gr@ascensia.com

  • Ο μετρητής CONTOUR LINK είναι το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί ταινίες μέτρησης CONTOUR και συνδέεται αυτόματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed Veo, την αντλία ινσουλίνης MiniMed Real Time και το σύστημα CGM Guardian REAL-Time.
  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK 2.4 είναι το νέο μοντέλο, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέεται ασύρματα αποκλειστικά με την αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G. Χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT.

Εάν χρησιμοποιείτε την αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G, θα λάβετε αυτόματα το μετρητή CONTOUR NEXT LINK 2.4 με την αντλία σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK. Ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το τμήμα υποστήριξης της Ascensia Diabetes Care για τον διαβήτη (Diabetes Support) στο 0845 600 6030 ή στείλτε email στο diabetescare.gr@ascensia.com

Οι ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το CONTOUR NEXT LINK και από το CONTOUR NEXT LINK 2.4. Για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τις ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT, επισκεφθείτε το φαρμακείο της γειτονιάς σας ή συζητήστε με τον θεράποντα ιατρό σας.
Οι ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT διατίθενται με ιατρική συνταγή. Κωδικός ιατρικής συνταγής: 368-2119

Όχι, οι ταινίες μέτρησης CONTOUR δεν είναι συμβατές με τους CONTOUR NEXT LINK και CONTOUR NEXT LINK 2.4. Μόνο οι ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τους μετρητές CONTOUR NEXT LINK και CONTOUR NEXT LINK 2.4.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να καταχωρήσετε τον μετρητή σας CONTOUR NEXT LINK ή CONTOUR NEXT LINK 2.4.

Δείτε την online επίδειξη επίδειξη για να μάθετε τον τρόπο σύνδεσης του μετρητή σας CONTOUR NEXT LINK ή CONTOUR NEXT LINK 2.4 με τη συσκευή της Medtronic.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care και συνδεθείτε για να μεταφορτώσετε (κάνετε λήψη) ένα εγχειρίδιο χρήσης για τον μετρητή σας CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4.