CareLink™

Το CareLink™ Personal είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό λογισμικό που σας επιτρέπει να κατεβάσετε τις συσκευές για το διαβήτη σας και να δείτε τα δεδομένα από το ιστορικό όπως αυτά έχουν καταγραφεί  σε μορφή γραφημάτων, διαγραμμάτων και αναφορών. Αυτές οι αναφορές μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις επιδράσεις των δόσεων της ινσουλίνης, των διατροφικών συνηθειών, της συστηματικής άσκησης και της φαρμακευτικής αγωγής στα επίπεδα γλυκόζης σας και να αποτελέσουν κλειδί για τη βελτίωση της ρύθμισης του διαβήτη σας. Βλέποντας αυτές τις πληροφορίες σε μορφή διαγραμμάτων, γραφημάτων και πίνακα, μπορείτε να εντοπίσετε καλύτερα τα πρότυπα και τα θέματα που με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν να εξηγήσετε τη βασική αιτία των χαμηλών και υψηλών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα σας. Ακολουθείστε αυτό το σύνδεσμο για μετάβαση στο CareLinkTM Personal.

Το λογισμικό CareLink™ Personal είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο Internet και μια συσκευή σύνδεσης CareLink™ (CareLink™ USB ή μετρητής γλυκόζης αίματος). Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο 800-11-638-66 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης της συσκευής σύνδεσης CareLink™.

Επισκεφθείτε τη σελίδα εργαλείων διαχείρισης της θεραπείας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες ινσουλίνης που υποστηρίζονται επί του παρόντος από το CareLink™ Personal Software.

Επισκεφθείτε τη σελίδα εργαλείων διαχείρισης της θεραπείας για τη λίστα των μετρητών γλυκόζης που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής από το CareLink™ Personal Software

ΧΡΗΣΗ

Την πρώτη φορά θα χρειαστεί να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής φόρτωσης (uploader). Θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή φόρτωσης μία φορά σε κάθε υπολογιστή στον οποίο θέλετε να φορτώσετε τη συσκευή της Medtronic. Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του CareLink™ Personal καθώς είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την αντλία σας ή το μετρητή σας στο CareLink™.

Η συχνή φόρτωση των δεδομένων (δηλαδή κάθε 2 έως 4 εβδομάδες) θα σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε τη διαδικασία της φόρτωσης σε περίπου 2-4 λεπτά ανάλογα πάντα με τη συχνότητα χρήσης της αντλίας ινσουλίνης και των χαρακτηριστικών του CGM.

Το λογισμικό CareLink™ Personal έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί με το λογισμικό CareLink™ Pro (στον υπολογιστή του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης). Εάν ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης διαθέτει το λογισμικό CareLink™ Pro, μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων της συσκευής σας από το CareLink™ Personal πριν από το ραντεβού σας (με τη ρητή άδειά σας και τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης). Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιραστείτε τις αναφορές σας εκτυπώνοντάς τις και τις παίρνετε μαζί τους.

Από την κεντρική σελίδα των Αναφορών, επιλέξτε μια αναφορά από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Επιλέξτε την ημερομηνία ή το εύρος ημερομηνιών για την αναφορά και κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση. Η αναφορά σας εμφανίζεται ως αρχείο PDF σε ξεχωριστό παράθυρο.

Απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Ξεχάσατε τον κωδικό;" που εμφανίζεται στην περιοχή σύνδεσης στην αρχική σελίδα και ένας προσωρινός κωδικός πρόσβασης θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο προσωρινός κωδικός πρόσβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο σύστημα για διάστημα 24 ωρών από τη στιγμή της έκδοσης του. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για χρήση στις επόμενες επισκέψεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Medtronic δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες διατηρούνται ιδιωτικές και προστατευμένες. Το σύστημα CareLink™ χρησιμοποιεί το Secure Sockets Layer (SSL), μια τεχνολογία κρυπτογράφησης δεδομένων παρόμοια με το ηλεκτρονικό πρότυπο τραπεζών, για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα δεν είναι αναγνώσιμα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Το λογισμικό CareLink™ Personal συμμορφώνεται με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς απορρήτου στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών GDPR, HIPAA και οι πληροφορίες σας υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τους ισχύοντες Ευρωπαϊκούς Νόμους περί Προστασίας Δεδομένων.