ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ενημερώσεις λογισμικού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΟΡΤΩΣΗΣ (ΧΩΡΙΣ JAVA) - ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ.

 

dad_and_daughter

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΑΣ. 

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό βήμα-βήμα για να ξεκινήσετε κάνοντας λήψη, μία μόνο φορά, σε κάθε υπολογιστή που επιθυμείτε να φορτώσετε τη συσκευή σας και ξεκινήστε το ανέβασμα των δεδομένων σας στο CareLink ™ Personal. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο You Tube.

 

 

 

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ JAVA;
Οι μικροεφαρμογές Java είναι λογισμικό που ανήκει σε τρίτο φορέα και λειτουργεί μέσα σε προγράμματα περιήγησης ιστού (άλλα λογισμικά τρίτου φορέα). Υπάρχουν συχνές ενημερώσεις μεταξύ της Java και των προγραμμάτων περιήγησης. Ορισμένα προγράμματα περιήγησης δεν υποστηρίζουν πλέον τις μικροεφαρμογές Java. Για να βελτιωθεί η εμπειρία των πελατών, μια νέα μέθοδος φόρτωσης δεδομένων, αναπτύχθηκε. Υπάρχει ακόμα η επιλογή να ανεβάσετε τα δεδομένα σας, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Java, εάν το επιθυμείτε.
 

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.