Η Medronic προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα σετ έγχυσης ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σωστό σετ έγχυσης για την άνεση και ασφάλειά σας. Η επιλογή του σετ έγχυσης θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και βάσει του τρόπου ζωής σας, της ηλικίας σας και του σωματότυπού σας, όπως προτείνεται και από τις διεθνείς κλινικές συστάσεις. Ενημερωθείτε για την πλήρη γκάμα παρακάτω και με το εργαλείο επιλογής μπορείτε να προσδιορίσετε ένα κατάλληλο σετ έγχυσης για εσάς.

 

Convenience for active and lean individuals
Ευκολία για δραστήρια και μυώδη άτομα

MINIMED™ MIO™ 30 ΣΕΤ ΕΓΧΥΣΗΣ

Αυτό το σετ έγχυσης όλα-σε-ένα προσφέρει ευκολία στα ενεργά και δραστήρια άτομα. Η γωνία 30° το καθιστά κατάλληλο για τα άτομα που αγαπούν τα σπορ, αδύνατους ή μυώδεις ενήλικες και παιδιά. Είναι επίσης κατάλληλο για έγκυες γυναίκες από το τέλος του δεύτερου τριμήνου και μετά, όταν ο κοιλιακός ιστός αρχίζει να σφίγγει.

Convenience
Η ευκολία του όλα-σε-ένα

MINIMED™ MIO™ ΣΕΤ ΕΓΧΥΣΗΣ

Αυτό το σετ έγχυσης «όλα σε ένα» προσφέρει άνεση εν κινήσει. Μπορείτε να διαλέξετε το σετ σας, επιλέγοντας μέσα από τρία διαφορετικά χρώματα - διαφανές, μπλε ή ροζ. Η γωνία 90° το καθιστά κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά με κανονικό έως και βαρύτερο σωματότυπο.

Comfort
Άνεση και ευκολία

MINIMED™ QUICK SET™ 

To MiniMed™ Quick-set™ είναι ένα δημοφιλές σετ έγχυσης MiniMed™, το οποίο συνδυάζει μεγάλη άνεση και ευκολία χρήσης.

Security
Βελτιωμένη ασφάλεια, απλά

MINIMED™ SURE-T™ 

Το MiniMed™ Sure-T™ είναι μοναδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια για συνεχή παροχή ινσουλίνης.

Flexibility
Άνεση και ευελιξία

MINIMED™ SILHOUETTE™

Το MiniMed™ Silhouette™ είναι το σετ έγχυσης MiniMed™ που προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία.

Οι συστάσεις για τα σετ έγχυσης που παρουσιάζονται εδώ είναι ενδεικτικές και θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον Επαγγελματία Υγειάς που σας παρακολουθεί προτού επιλέξετε το πιο κατάλληλο σετ για εσάς.