ΣΥΣΤΗΜΑ MINIMED™ 640G
Εισαγωγή στο σύστημα MiniMed™ 640G

Minimed 640g

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G με SmartGuard™ μιμείται τον τρόπο με τον οποίο ένα υγιές πάγκρεας χορηγεί τη βασική ινσουλίνη στον οργανισμό. Ως μέρος του MiniMed™ System μπορεί να σας οδηγήσει σε μια καλύτερη ρύθμιση1 παρέχοντάς σας προηγμένη προστασία από τα υπογλυκαιμικά επεισόδια2. Όλα αυτά με εξατομικευμένες ρυθμίσεις για να ταιριάζει με τις δικές σας καθημερινές και θεραπευτικές ανάγκες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η τεχνολογία συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης (Continuous Glucose Monitoring CGM) παρακολουθεί τα επίπεδα γλυκόζης σας 24 ώρες το 24ωρο. Το CGM χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα ο οποίος επικοινωνεί με την αντλία ινσουλίνης MiniMed™ και σας στέλνει προειδοποιήσεις στα υψηλά και στα χαμηλά. To CGM είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι χαμηλώνει τα επίπεδα της HbA1C και μειώνει τα περιστατικά υπογλυκαιμίας3 και αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο CONTOUR® NEXT LINK 2.4 είναι ο μόνος μετρητής γλυκόζης με αποδεδειγμένη ακρίβεια ο οποίος στέλνει ασύρματα τις μετρήσεις σακχάρου στην αντλία MiniMed™ 640G, εξοικονομώντας σας χρόνο και κόπο. Επιπλέον σας επιτρέπει να στέλνετε διακριτικά δόσεις (bolus) κατευθείαν στην αντλία σας και να κατεβάζετε εύκολα τις πληροφορίες του μετρητή και της αντλίας σας στο λογισμικό διαχείρισης θεραπείας CareLink™.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το λογισμικό CareLink™ Personal είναι ένα βολικό, διαδικτυακό εργαλείο το οποίο παρακολουθεί τις μονάδες ινσουλίνης και τα επίπεδα γλυκόζης σας, επιτρέποντας σας να ανιχνεύσετε και να συγκρίνετε τυχόν μεταβολές των επιπέδων σας σε σχέση με τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως γεύματα και ασκήσεις ρουτίνας. Κατανοητοί πίνακες και γραφήματα σας παρουσιάζουν το γλυκαιμικό σας προφίλ και τυχόν μοτίβα και ως εκ τούτου βοηθούν εσάς και τον επαγγελματία υγείας σας να αποκαλύψετε τάσεις και να προσαρμόσετε τη θεραπεία σας για καλύτερη ρύθμιση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα σετ έγχυσης με τη μοναδική πατέντα MiniMed™ connection έχουν σχεδιαστεί να παρέχουν μια ασφαλέστερη χορήγηση ινσουλίνης από την αντλία προς τον οργανισμό σας. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών σετ έγχυσης με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του δικού σας τρόπου ζωής καθώς και του σωματότυπού σας. Αισθανθείτε άνετα και εξοικονομήστε χρόνο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΣΑΣ;

Εφόσον υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα επίπεδα γλυκόζης σας, όπως η διατροφή, η άσκηση και τα επίπεδα άγχους, μπορεί να χρειάζεστε ένα σύστημα που μπορεί να σας διασφαλίσει καλύτερο έλεγχο: ένα έξυπνο σύστημα.

Το σύστημα MiniMed™ 640G διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία που μιμείται με μεγαλύτερη συνέπεια τον τρόπο με τον οποίο ένα υγιές πάγκρεας παρέχει βασική ινσουλίνη στον οργανισμό και σάς βοηθά να επιτύχετε καλύτερο έλεγχο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SMARTGUARD™ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ

Δείτε αυτό το video για περαιτέρω οδηγίες.

 

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με τον βελτιωμένο σχεδιασμό της αντλίας ινσουλίνης σας MiniMed™ 640G, τώρα μπορείτε να:

  • Απολαύσετε τις δραστηριότητες σας στη θάλασσα λόγω του αδιάβροχου σχεδιασμού της†
  • Αποκτήσετε την εμπειρία καλύτερης ευκρίνειας, ημέρα και νύχτα λόγω της έγχρωμης και ρυθμιζόμενου φωτισμού οθόνης
  • Επωφεληθείτε από την εύχρηστη και εύκολη πλοήγηση στο μενού που απαιτεί το πάτημα λιγότερων πλήκτρων αλλά και
  • από τον μοναδικό σχεδιασμό για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες χρήστες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες της Medtronic.
Χρησιμοποιείτε κάποια θεραπεία της Medtronic Diabetes?
Τύπος διαβήτη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζεται η Medtronic τα προσωπικά σας δεδομένα (υγείας) και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων - ακολουθήστε το σύνδεσμο της Δήλωσης Απορρήτου της Medtronic.