Τα αποτελέσματα πρόσφατων μελετών* δείχνουν ότι οι αντλίες ινσουλίνης μπορεί να είναι τόσο ασφαλείς όσο και αποτελεσματικές για τα νήπια και τα μικρά παιδιά, δεδομένου ότι οι γονείς τους έχουν και τη γνώση και το κίνητρο να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή. Μια αντλία ινσουλίνης μπορεί να κάνει την εργασία της εξισορρόπησης της ινσουλίνης και της γλυκόζης ευκολότερη και επίσης να βοηθήσει στη μείωση των υπογλυκαιμιών.

Πολλές κλινικές μελέτες* επιβεβαιώνουν ότι οι ασθενείς όλων των ηλικιών με διαβήτη Τύπου 1 οι οποίοι μεταβαίνουν από τις πολλαπλές καθημερινές ενέσεις (MDI) σε θεραπεία με αντλία ινσουλίνης αναφέρουν βελτιώση της ποιότητα ζωής τους και μεγαλύτερη ικανοποίηση με τη θεραπείας τους.

 

 

Από τις πρώτες κιόλας ώρες που έμαθα για την αντλία ινσουλίνης, συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου θα ήταν διαφορετική. Ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Με την αντλία, το παιδί μου θα ζούσε μια καλύτερη ζωή.

- MARTINA, ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ANNELI

 

 

 

ΠΩΣ Η ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ MINIMED™ 640G ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Πολλές κλινικές μελέτες* επιβεβαιώνουν ότι οι ασθενείς με διαβήτη Τύπου 1 όλων των ηλικιών που μεταβαίνουν από πολλαπλές καθημερινές ενέσεις (MDI) σε θεραπεία με αντλία ινσουλίνης αναφέρουν βελτίωση στην ποιότητα ζωής τους και αυξημένη ικανοποίηση με τη θεραπεία τουςt.

Η λειτουργία Bolus Wizard κάνει ευκολότερο τον υπολογισμό της δόσης ινσουλίνης που χρειάζεστε, κάνοντας τους υπολογισμούς λαμβάνοντας υπόψη: την πρόσληψη υδατανθράκων, την μέτρηση του σακχάρου την αναλογία ινσουλίνης-υδατανθράκων, την ευαισθησία σας στην ινσουλίνη και την ποσότητα ενεργής ινσουλίνης στον οργανισμό σας. Έτσι είστε σίγουροι ότι χορηγείτε τη σωστή δόση ινσουλίνης για τη διαχείριση των επιπέδων της γλυκόζης σας.

Σετ έγχυσης και εγκυμοσύνη

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G έχει σετ έγχυσης και αυτόματα εργαλεία εισαγωγής, με μοναδική τεχνολογία που ταιριάζουν στις ανάγκες του οργανισμού σας και τον τρόπο ζωής σας. 

Η επιτυχής παροχή ινσουλίνης στηρίζεται στην κατάλληλη διαχείριση του σετ έγχυσης. Αλλάζοντας το σετ έγχυσης κάθε 2 με 3 ημέρες θα βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας σας.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ ΤΟΥ;

Αυτή είναι συχνά μια από τις πρώτες ερωτήσεις που ερωτάται από πολλούς γονείς και παιδιά. Στην πραγματικότητα, η αντλία μπορεί εύκολα να προσαρτηθεί σε μια ζώνη ή να μεταφερθεί σε μια τσέπη. Είναι διαθέσιμες διάφορες θήκες αντλιών.

Αντλίες ινσουλίνης και άθληση; Πώς συνδυάζονται;

Υπάρχουν συχνά ερωτήσεις για το πώς φοριέται η αντλία κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων όπως σπορ, χορός και πάρτυ. Συχνά, η αντλία μπορεί να παραμένει συνδεδεμένη χωρίς να ενοχλεί κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων. Η αντλία μπορεί και να αποσυνδεθεί (έως και 60 λεπτά) για ντους, κολύμπι ή έντονη δραστηριότητα. Έπειτα πρέπει να ξανασυνδεθεί, και σε περίπτωση που η αντλία είχε αποσυνδεθεί να περισσότερο από μια ώρα, ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες προσαρμογές δόσης. Οι γονείς πρέπει να συζητήσουν με τον γιατρό τους προκειμένου να καθορίσουν τις σωστές ρυθμίσεις για το παιδί τους.

Πώς θα είναι σε θέση το παιδί μου να έχει μια φυσιολογική κοινωνική ζωή;

Η διασκέδαση και το παιχνίδι με τους φίλους είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παραμείνει ένα παιδί χαρούμενο και υγιές. Με την αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G η κοινωνική ζωή του παιδιού μπορεί να είναι τόσο ευέλικτη όσο απαιτεί το πρόγραμμά του.

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G έχει σετ έγχυσης και αυτόματα εργαλεία εισαγωγής κατάλληλα για όλες τις ηλικίες (περιλαμβανομένων των βρεφών) για να βοηθήσουν στη διασφάλιση της αποτελεσματικής παροχής ινσουλίνης και να επιτρέπεται στα παιδιά να συνεχίζουν την καθημερινότητά τους.