Πολλά παιδιά με διαβήτη Τύπου 1μπορούν να επωφεληθούν/strong> από μια αντλία ινσουλίνης χωρίς να το γνωρίζουν. Γενικά, εάν τα ίδια ή (ενδεχομένως) οι γονείς τους εμφανίσουν κάτι από τα ακόλουθα, μπορούν να επιτύχουν καλύτερο έλεγχο με μια αντλία ινσουλίνης:

 

  • Φοβία για τις βελόνες
  • Δυσκολία στη διαχείριση των υψηλών και χαμηλών επιπέδων
  • Φοβία για επεισόδιο υπογλυκαιμίας ειδικά τη νύχτα
  • HbA1c εκτός του εύρους-στόχου
  • Ανησυχία για τις μακροχρόνιες επιπλοκές
  • Προσδοκία μεγαλύτερης ευελιξίας στην καθημερινή ζωή

 

Ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε εντός του εύρους-στόχου της γλυκόζης είναι να παρακολουθείτε οι ίδιοι τη γλυκόζη αίματος (SMBG) τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα και να κάνετε προσαρμογές στη θεραπεία όπως απαιτείται. Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G, με τη χρήση του Bolus Wizard® μπορεί να κάνει αυτούς τους υπολογισμούς και τις προσαρμογές για να βοηθήσει στη  βελτίωση του ελέγχου της γλυκόζης. Συζητήστε με τους ιατρούς σας σχετικά με τη θεραπεία με αντλία ινσουλίνης και κατά πόσον είναι κατάλληλη για το παιδί σας.

 

'Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν η ευελιξία που παρείχε η αντλία στο γιο μου και σε ολόκληρη την οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι βελτίωσε επίσης τις νύχτες όλων μας.

- ESTER, ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ GUZMÁN

 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ MINIMED™ 640G

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G διατίθεται με την ενσωματωμένη λειτουργία της Συνεχούς Καταγραφής Γλυκόζης (CGM) και το Λογισμικό Διαχείρισης Θεραπείας CareLink™.

Σε συνδυασμό με το CGM, η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G είναι σήμερα το μοναδικό σύστημα αντλίας ινσουλίνης με την έξυπνη τεχνολογία SmartGuard™ η οποία βοηθά στη μείωση των επεισοδίων υπογλυκαιμίας*. Εάν τα επίπεδα της γλυκόζης σας έχουν πτωτική τάση και πλησιάζουν επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, το SmartGuard™ προβλέπει ότι πλησιάζετε σε χαμηλά επίπεδα και σταματά αυτόματα την χορήγηση ινσουλίνης, 30 λεπτά νωρίτερα. Όταν τα επίπεδα της γλυκόζης σας επανέλθουν, θα ξαναρχίσει αυτόματα την παροχή ινσουλίνης. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του κλασσικού αυτοελέγχου (SMBG) διότι το Σύστημα MiniMed™ 640G σας ειδοποιεί έγκαιρα προτού ξεπεραστούν τα προκαθορισμένα όρια και επιπλέον σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και τις τρέχουσες τάσεις των τιμών της γλυκόζης.