Για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την επίτευξη καλύτερης γλυκαιμικής ρύθμισης, πολλοί άνθρωποι με διαβήτη τύπου 1 βασίζονται στις αντλίες ινσουλίνης.

Μια αντλία ινσουλίνης είναι μια μικρή συσκευή, σχεδόν στο μέγεθος ενός κινητού τηλεφώνου, η οποία μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μια ζώνη, μέσα σε μια τσέπη, ή ακόμα και σε έναν στηθόδεσμο.

Η αντλία ινσουλίνης μπορεί να βοηθήσει εσάς, και την θεραπευτική σας ομάδα να μιμηθείτε ευκολότερα τον τρόπο με τον οποίο ένα υγιές πάγκρεας παρέχει τη βασική ινσουλίνη στον οργανισμός σας χορηγώντας μικρές ποσότητες ταχείας δράσης ινσουλίνης κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Μπορεί να συμβάλλει στην ανάγκη για καλύτερη προσαρμογή των δόσεων ινσουλίνης, ειδικότερα μετά τα γεύματα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και ως εκ τούτου να βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερη ρύθμιση της γλυκόζης σας.

Αντί για συχνές ενέσεις, το μόνο που χρειάζεται στη θεραπεία με αντλία είναι μια αλλαγή στο σετ έγχυσης κάθε 2 με 3 ημέρες.

Με το Πολλαπλό Σχήμα Ενέσεων, είναι πιο δύσκολο να διατηρηθούν τα επίπεδα σακχάρου στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, από ότι με μια αντλία ινσουλίνης. Σε αυτό το σκεπτικό βασίστηκε η απόφαση να χρησιμοποιήσω αντλία ινσουλίνης. Ήθελα το καλύτερο για την υγεία του αγέννητου παιδιού μου.

- LYDIA

 

 

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G επιτρέπει καλύτερο έλεγχο της γλυκόζης λόγω της ικανότητας προσαρμογής της χορήγησης ινσουλίνης, μειώνοντας τους κινδύνους υπογλυκαιμίας και υπογλυκαιμίας. Με τη θεραπεία με αντλία ινσουλίνης οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από:

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΟΣΗΣ

Ο υπολογισμός της απαιτούμενης ποσότητας ινσουλίνης μπορεί να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία με πολλές διαφορετικές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ως μέρος της αντλίας ινσουλίνης MiniMed™ 640G, η ενσωματωμένη λειτουργία Bolus Wizard™ βοηθά στη διασφάλιση ακριβέστερης δοσολογίας λαμβάνοντας υπόψη την ινσουλίνη που υπάρχει ήδη στο σώμα, την τρέχουσα τιμή σακχάρου, την πρόσληψη των υδατανθράκων και τις προσωπικές σας ρυθμίσεις ινσουλίνης.

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

Ακριβής ποσότητα ινσουλίνης ταχείας δράσης χορηγείται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μεσω του σετ έγχυσης, το οποίο αφαιρείται εύκολα και αντικαθίσταται κάθε 2 έως 3 ημέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G μπορεί να ρυθμιστεί άμεσα ώστε να επιτρέπει την άσκηση ή κατά τη διάρκεια κάποιας ασθένειας ή την χορήγηση μικρών δόσεων για την κάλυψη σνακ. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού και όχι με ακόμα μία ένεση. Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή προσωρινού βασικού ρυθμού όπου σας επιτρέπει την ποσοστιαία μείωση του βασικού ρυθμού, μια επιλογή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed™ 640G προσφέρει την πρόσθετη ευκολία ενός ασύρματα συνδεδεμένου μετρητή γλυκόζης αίματος. Αυτός ο μετρητής στέλνει αυτόματα τις τιμές σακχάρου στην αντλία, επιτρέποντας έτσι ακριβέστερους υπολογισμούς δόσης μέσω του Bolus Wizard™. Αποθηκεύει επίσης αυτές τις πληροφορίες σε ένα ψηφιακό ημερολόγιο μαζί με τις δόσεις ινσουλίνης σας.

 

ΠΩΣ Η ΑΝΤΛΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ MINIMED™ 640G ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Πολλές κλινικές μελέτες* επιβεβαιώνουν ότι οι ασθενείς με διαβήτη Τύπου 1 όλων των ηλικιών που μεταβαίνουν από πολλαπλές καθημερινές ενέσεις (MDI) σε θεραπεία με αντλία ινσουλίνης αναφέρουν βελτίωση στην ποιότητα ζωής τους και αυξημένη ικανοποίηση με τη θεραπεία τουςt.

Η λειτουργία Bolus Wizard κάνει ευκολότερο τον υπολογισμό της δόσης ινσουλίνης που χρειάζεστε, κάνοντας τους υπολογισμούς λαμβάνοντας υπόψη: την πρόσληψη υδατανθράκων, την μέτρηση του σακχάρου την αναλογία ινσουλίνης-υδατανθράκων, την ευαισθησία σας στην ινσουλίνη και την ποσότητα ενεργής ινσουλίνης στον οργανισμό σας. Έτσι είστε σίγουροι ότι χορηγείτε τη σωστή δόση ινσουλίνης για τη διαχείριση των επιπέδων της γλυκόζης σας.

Σετ έγχυσης και εγκυμοσύνη

Η αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G έχει σετ έγχυσης και αυτόματα εργαλεία εισαγωγής, με μοναδική τεχνολογία που ταιριάζουν στις ανάγκες του οργανισμού σας και τον τρόπο ζωής σας. 

Η επιτυχής παροχή ινσουλίνης στηρίζεται στην κατάλληλη διαχείριση του σετ έγχυσης. Αλλάζοντας το σετ έγχυσης κάθε 2 με 3 ημέρες θα βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας σας.