ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

CareLink™

Τι είναι το λογισμικό CareLink™ Personal;

Το CareLink™ Personal είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό λογισμικό που σας επιτρέπει να κατεβάσετε τις συσκευές για το διαβήτη σας και να δείτε τα δεδομένα από το ιστορικό όπως αυτά έχουν καταγραφεί  σε μορφή γραφημάτων, διαγραμμάτων και αναφορών. Αυτές οι αναφορές μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις επιδράσεις των δόσεων της ινσουλίνης, των διατροφικών συνηθειών, της συστηματικής άσκησης και της φαρμακευτικής αγωγής στα επίπεδα γλυκόζης σας και να αποτελέσουν κλειδί για τη βελτίωση της ρύθμισης του διαβήτη σας. Βλέποντας αυτές τις πληροφορίες σε μορφή διαγραμμάτων, γραφημάτων και πίνακα, μπορείτε να εντοπίσετε καλύτερα τα πρότυπα και τα θέματα που με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν να εξηγήσετε τη βασική αιτία των χαμηλών και υψηλών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα σας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες..

Πόσο κοστίζει;

Το λογισμικό CareLink™ Personal είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο Internet και μια συσκευή σύνδεσης CareLink™ (CareLink™ USB ή μετρητής γλυκόζης αίματος). Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο 800-11-638-66 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης της συσκευής σύνδεσης CareLink™.

Ποιες αντλίες ινσουλίνης υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή από το λογισμικό Carelink Personal;

Επισκεφθείτε τη σελίδα εργαλείων διαχείρισης της θεραπείας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες ινσουλίνης που υποστηρίζονται επί του παρόντος από το CareLink™ Personal Software.

Ποιοι μετρητές γλυκόζης υποστηρίζονται μέχρι στιγμής από το λογισμικό CareLink™ Personal;

Επισκεφθείτε τη σελίδα εργαλείων διαχείρισης της θεραπείας για τη λίστα των μετρητών γλυκόζης που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής από το CareLink™ Personal Software

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Πως μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο λογισμικό CareLink™ Personal;

Μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα CareLink™ Personal πατώντας εδώ.

Τι χρειάζομαι για να ξεκινήσω;

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα CareLink™ Personal, κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή τώρα και δημιουργήστε ένα λογαριασμό CareLink™ Personal ακολουθώντας τις οδηγίες εγγραφής. Θα χρειαστείτε μια συσκευή σύνδεσης CareLink™ (CareLink™ USB ή μετρητή γλυκόζης αίματος) για να κάνετε λήψη των δεδομένων από την αντλία ινσουλίνης σας.

ΧΡΗΣΗ

Πως κάνω φόρτωση των δεδομένων μου;

Την πρώτη φορά θα χρειαστεί να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής φόρτωσης (uploader). Θα πρέπει να εγηαταστήσετε την εφαρμογή φόρτωσης μία φορά σε κάθε υπολογιστή στον οποίο θέλετε να φορτώσετε τη συσκευή της Medtronic. Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του CareLink™ Personal καθώς είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την αντλία σας ή το μετρητή σας στο CareLink™. 

Πόση ώρα χρειάζεται για τη φόρτωση των δεδομένων;

Η συχνή φόρτωση των δεδομένων (δηλαδή κάθε 2 έως 4 εβδομάδες) θα σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε τη διαδικασία της φόρτωσης σε περίπου 2-4 λεπτά ανάλογα πάντα με τη συχνότητα χρήσης της αντλίας ινσουλίνης και των χαρακτηριστικών του CGM.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τις αναφορές θεραπείας μου με τον γιατρό/επαγγελματία υγείας μου;

Το λογισμικό CareLink™ Personal έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί με το λογισμικό CareLink™ Pro (στον υπολογιστή του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης). Εάν ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης διαθέτει το λογισμικό CareLink™ Pro, μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων της συσκευής σας από το CareLink™ Personal πριν από το ραντεβού σας (με τη ρητή άδειά σας και τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης). Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιραστείτε τις αναφορές σας εκτυπώνοντάς τις και τις παίρνετε μαζί τους.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω αναφορές;

Από την κεντρική σελίδα των Αναφορών, επιλέξτε μια αναφορά από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Επιλέξτε την ημερομηνία ή το εύρος ημερομηνιών για την αναφορά και κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση. Η αναφορά σας εμφανίζεται ως αρχείο PDF σε ξεχωριστό παράθυρο.

Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης

Απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Ξεχάσατε τον κωδικό;" που εμφανίζεται στην περιοχή σύνδεσης στην αρχική σελίδα και ένας προσωρινός κωδικός πρόσβασης θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ο προσωρινός κωδικός πρόσβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο σύστημα για διάστημα 24 ωρών από τη στιγμή της έκδοσης του.Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για χρήση στις επόμενες επισκέψεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι οι ιατρικές και οι προσωπικές μου πληροφορίες ασφαλείς;

Η Medtronic δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες διατηρούνται ιδιωτικές και προστατευμένες. Το σύστημα CareLink™ χρησιμοποιεί το Secure Sockets Layer (SSL), μια τεχνολογία κρυπτογράφησης δεδομένων παρόμοια με το ηλεκτρονικό πρότυπο τραπεζών, για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα δεν είναι αναγνώσιμα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Το λογισμικό CareLink™ Personal συμμορφώνεται με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς απορρήτου στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών GDPR, HIPAA και οι πληροφορίες σας υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τους ισχύοντες Ευρωπαϊκούς Νόμους περί Προστασίας Δεδομένων.

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.