ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Carelink

Τι είναι το λογισμικό CareLink™ Personal;

Το CareLink™ Personal είναι ένα λογισμικό το οποίο σας επιτρέπει να μεταφορτώσετε (download) τις συσκευές σας που σχετίζονται με τον διαβήτη και να δείτε τιμές του ιστορικού οι οποίες έχουν συλλεχθεί με τη μορφή γραφημάτων, διαγραμμάτων και αναφορών. Αυτές οι αναφορές μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις επιδράσεις της δοσολογίας ινσουλίνης, των διατροφικών συνηθειών, της συνήθους σωματικής δραστηριότητας και της φαρμακευτικής αγωγής στα επίπεδα της γλυκόζης σας και είναι το κλειδί για τη βελτίωση του ελέγχου του διαβήτη. Βλέποντας αυτές τις πληροφορίες σε διαγράμματα, γραφήματα και μορφές πίνακα σας επιτρέπουν να εντοπίσετε καλύτερα τάσεις και προβλήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε την αιτία των χαμηλών και υψηλών επιπέδων γλυκόζης σας. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες.

Πόσο κοστίζει;

Το λογισμικό CareLink™ Personal παρέχεται δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση ίντερνετ και μια συσκευή σύνδεσης του CareLink (CareLink USB ή μετρητής γλυκόζης αίματος). Παρακαλώ επικοινωνήστε με την ομάδα της Εξυπηρέτησης Πελατών στο 01923 205 167 για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε τη συσκευή σύνδεσης CareLink.

Ποιες αντλίες ινσουλίνης υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή από το λογισμικό CareLink™ Personal;

Επισκεφθείτε τη σελίδα εργαλεία διαχείρισης Θεραπείας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες ινσουλίνης οι οποίες υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή από το Λογισμικό CareLink Personal.

Ποιοι μετρητές γλυκόζης αίματος υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή από το λογισμικό CareLink™ Personal;

Επισκεφθείτε τη σελίδα εργαλεία διαχείρισης Θεραπείας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μετρητές γλυκόζης αίματος οι οποίοι είναι συμβατοί, επί της παρούσης, με το Λογισμικό CareLink Personal.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Τι είναι το Java™ και γιατί το χρειάζομαι κατά τη χρήση του λογισμικού CareLink™ Personal;

Το Java™ είναι το λογισμικό τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από το CareLink Personal το οποίο σας επιτρέπει να μεταφορτώνετε δεδομένα από την αντλία και τον μετρητή(ες) σας στη βάση δεδομένων του συστήματος. Εάν δεν έχετε ήδη μια συμβατή έκδοση της απαιτούμενης εφαρμογής Java εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, το λογισμικό CareLink Personal, με την έγκρισή σας, θα μεταφορτώσει και θα εγκαταστήσει την εφαρμογή.

Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του Java™

Εάν έχετε πρόβλημα στην εγκατάσταση του Java, ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε χειροκίνητα την εφαρμογή Java ακολουθώντας αυτά τα βήματα (ίσως βρείτε εύχρηστο να εκτυπώσετε αυτές τις οδηγίες πριν προχωρήσετε):

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Java και σώστε τη στην επιφάνεια εργασίας σας ή σε άλλη γνωστή τοποθεσία. 
  2. Κλείστε όλα τα παράθυρα του Internet Explorer.
  3. Κάνετε διπλό κλικ στον φάκελο που σώσατε και μόλις κατεβάσατε και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται στο πρόγραμμα εγκατάστασης.
  4. Κάνετε κλικ στην καρτέλα Upload.

Εάν η βοηθητική εφαρμογή ξεκινά, η εγκατάσταση ήταν επιτυχής.

Πώς αποκτώ πρόσβαση στο λογισμικό CareLink™ Personal;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα του CareLink Personal εδώ.

εδώ

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του CareLink™ Personal, κάνετε κλικ στο Εγγραφή τώρα και δημιουργήστε έναν προσωπικό λογαριασμό ακολουθώντας τις οδηγίες εγγραφής. Θα χρειαστείτε μια συσκευή σύνδεσης CareLink (CareLink USB ή μετρητή γλυκόζης αίματος) για να κατεβάσετε δεδομένα από την αντλία ινσουλίνης σας.

ΧΡΗΣΗ

Πόσο διαρκεί η μεταφόρτωση δεδομένων;

Η συχνή μεταφόρτωση δεδομένων (δηλ. κάθε 2 με 4 εβδομάδες) θα παράσχει μεταφορτώσεις σε περίπου 2-4 λεπτά ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης της αντλίας ινσουλίνης και των λειτουργιών CGM.

Πώς μπορώ να κοινοποιήσω τις αναφορές θεραπείας μου στον πάροχο υγειονομικής περίθαλψής μου;

Μπορείτε να κοινοποιήσετε τις αναφορές σας, εκτυπώνοντας τες και παίρνοντάς τες μαζί σας και/ή σώζοντάς τες στον υπολογιστή σας και στέλνοντάς τες μέσω e-mail. 

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε την έγκριση του παρόχου υγειονομικής περίθαλψής σας πριν τους στείλετε τις αναφορές μέσω e-mail. Επίσης,  πρέπει να γνωρίζετε ότι το e-mail μπορεί να μην είναι ασφαλές μέσο επικοινωνίας.  

Το λογισμικό CareLink Personal έχει επίσης σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί με το λογισμικό CareLink Pro (στον υπολογιστή του παρόχου υγειονομικής περίθαλψής σας). Εάν ο παρόχος υγειονομικής περίθαλψής σας έχει το λογισμικό CareLink Pro, μπορεί να κατεβάσει τα δεδομένα της συσκευής σας από το CareLink Personal πριν τη συνάντησή σας (με την άδειά σας και τον προσωπικό σας κωδικό).

Πώς δημιουργώ αναφορές;

Από την κεντρική σελίδα Αναφορών, επιλέξτε μια αναφορά από το μενού στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Επιλέξτε την ημερομηνία ή το εύρος των ημερομηνιών για την αναφορά και κάνετε κλικ στο Go. Η αναφορά σας εμφανίζεται ως αρχείο PDF σε ξεχωριστό παράθυρο.

Ξέχασα τον κωδικό μου

Απλά κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Ξεχάσατε τον κωδικό σας;" που εμφανίζεται στην περιοχή Σύνδεσης της αρχικής σελίδας και θα σας σταλεί ένας προσωρινός κωδικός μέσω e-mail. Ο προσωρινός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για είσοδο στο σύστημα έως και 24 ώρες μετά την έκδοσή του και θα κληθείτε να δημιουργήσετε έναν καινούριο κωδικό για χρήση στις επόμενες επισκέψεις.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ το λογισμικό;

Η συχνή μεταφόρτωση δεδομένων έχει δύο πλεονεκτήματα. Πρώτον, χρειάζεται λιγότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί γιατί υπάρχουν λιγότερα δεδομένα για αντιγραφή. Δεύτερον, επειδή η συσκευή σας δε μπορεί να κρατήσει πληροφορίες άνω του τριμήνου, οι συχνές μεταφορτώσεις θα σας βοηθήσουν στην αποφυγή κενών στα δεδομένα σας με την πάροδο του χρόνου. Ο επαγγελματίας υγείας σας μπορεί να σας προτείνει πόσο συχνά πρέπει να μεταφορτώνετε δεδομένα από τη συσκευή σας. Γενικά συστήνουμε να γίνεται η μεταφόρτωση κάθε 4 με 6 εβδομάδες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι ασφαλείς οι ιατρικές και προσωπικές μου πληροφορίες;

Η Medtronic έχει δεσμευθεί να διασφαλίσει ότι όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες παραμένουν εμπιστευτικές και προστατευμένες. Το σύστημα Carelink χρησιμοποιεί το Secure Sockets Layer (SSL), μια τεχνολογία κρυπτογράφησης δεδομένων παρόμοια με το πρότυπο της διαδικτυακής τραπεζικής, για να διασφαλίσει ότι δεν είναι δυνατή η ανάγνωση των δεδομένων κατά τη μεταφορά. Το λογισμικό Carelink Personal πληροί τους αυστηρότερους κανονισμούς παγκοσμίως, περιλαμβανομένων των οδηγιών HIPAA, και οι πληροφορίες σας επεξεργάζονται σύμφωνα με την Ισχύουσα Νομοθεσία περί Προστασίας Δεδομένων.

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.