ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μετρητές Γλυκόζης Αίματος

Πιθενές ερωτήσεις σχετικά με τον Ascensia Diabetes Care μετρητή γλυκόζης σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του CONTOUR® NEXT LINK και του CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Οι μετρητές CONTOUR NEXT LINK και CONTOUR NEXT LINK 2.4 επικοινωνούν με διαφορετικές αντλίες ινσουλίνης. 

  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK είναι συμβατός με την αντλία ινσουλίνης MiniMed® Veo™, την αντλία ινσουλίνης MiniMed® Real Time και το σύστημα CGM Guardian REAL-Time.
  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK 2.4 είναι ο μοναδικός που μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του CONTOUR LINK και του CONTOUR NEXT LINK;

  • Ο μετρητής CONTOUR LINK είναι ένα προηγούμενο μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR και συνδέεται ασύρματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed Veo, την αντλία ινσουλίνης MiniMed Real Time και το σύστημα CGM Guardian REAL-Time. 
  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK είναι ένα νέο μοντέλο που συνδέεται ασύρματα με τις ίδιες συσκευές της Medtronic. Είναι μια επικαιροποιημένη έκδοση του μετρητή CONTOUR LINK και χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT. Εάν χρησιμοποιείτε μια συμβατή συσκευή της Medtronic και σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα μετρητή CONTOUR NEXT LINK, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK

Ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το τμήμα υποστήριξης της Ascensia Diabetes Care για το διαβήτη (Diabetes Support) στο 0845 600 6030 ή στείλτε email στο diabetescare.gr@ascensia.com 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του CONTOUR LINK και του CONTOUR NEXT LINK;

  • Ο μετρητής CONTOUR LINK είναι το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί ταινίες μέτρησης CONTOUR και συνδέεται αυτόματα με την αντλία ινσουλίνης MiniMed Veo, την αντλία ινσουλίνης MiniMed Real Time και το σύστημα CGM Guardian REAL-Time.
  • Ο μετρητής CONTOUR NEXT LINK 2.4 είναι το νέο μοντέλο, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέεται ασύρματα αποκλειστικά με την αντλία ινσουλίνης MiniMed 640G. Χρησιμοποιεί τις ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Εάν χρησιμοποιείτε την αντλία ινσουλίνης MiniMed® 640G, θα λάβετε αυτόματα το μετρητή CONTOUR NEXT LINK 2.4 με την αντλία σας. 

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα μετρητή γλυκόζης αίματος CONTOUR NEXT LINK. Ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το τμήμα υποστήριξης της Ascensia Diabetes Care για τον διαβήτη (Diabetes Support) στο 0845 600 6030 ή στείλτε email στο diabetescare.gr@ascensia.com

Ποιες ταινίες μέτρησης χρησιμοποιεί το CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Οι ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το CONTOUR NEXT LINK και από το CONTOUR NEXT LINK 2.4. Για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τις ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT, επισκεφθείτε το φαρμακείο της γειτονιάς σας ή συζητήστε με τον θεράποντα ιατρό σας. 

Οι ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT διατίθενται με ιατρική συνταγή. Κωδικός ιατρικής συνταγής: 368-2119

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις ταινίες μέτρησης CONTOUR με το μετρητή μου CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Όχι, οι ταινίες μέτρησης CONTOUR δεν είναι συμβατές με τους CONTOUR NEXT LINK και CONTOUR NEXT LINK 2.4. Μόνο οι ταινίες μέτρησης CONTOUR NEXT μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τους μετρητές CONTOUR NEXT LINK και CONTOUR NEXT LINK 2.4.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω τον μετρητή μου CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care για να καταχωρήσετε τον μετρητή σας CONTOUR NEXT LINK ή CONTOUR NEXT LINK 2.4.

Πώς συνδέω τον μετρητή μου CONTOUR NEXT LINK/CONTOURNEXT LINK 2.4 με την αντλία της Medtronic;

Δείτε την online επίδειξη επίδειξη για να μάθετε τον τρόπο σύνδεσης του μετρητή σας CONTOUR NEXT LINK ή CONTOUR NEXT LINK 2.4 με τη συσκευή της Medtronic.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα εγχειρίδιο χρήσης για τον μετρητή μου CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4;

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ascensia Diabetes Care και συνδεθείτε για να μεταφορτώσετε (κάνετε λήψη) ένα εγχειρίδιο χρήσης για τον μετρητή σας CONTOUR NEXT LINK/CONTOUR NEXT LINK 2.4.

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.