Η ANNELI, ΚΟΡΗ ΤΗΣ MARTINA

Μάθετε πως η αντλία ινσουλίνης της Anneli βοήθησε εκείνη και τη μητέρα της Martina να έχει και πάλι τον έλεγχο.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η ANNELI, ΚΟΡΗ ΤΗΣ MARTINA

Σε καλύτερη ρύθμιση με την αντλία της από το 2011

Όταν η Anneli διαγνώσθηκε με διαβήτη Τύπου 1, οι πρώτες μου σκέψεις ήταν ότι ήθελα να συνεχιστούν οι ζωές μας όπως πριν, να διασκεδάζουμε, να γελάμε, χωρίς να ανησυχούμε συνέχεια για τα επίπεδα ινσουλίνης. Ο γιατρός και η νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο με έπεισαν ότι χρησιμοποιώντας μια αντλία ινσουλίνης η  Anneli θα είχε καλύτερο ρύθμιση – και καλύτερη ζωή. Είχαν τόσο δίκιο! Όσο περνούν τα χρόνια, έχουμε συμμετάσχει μαζί σε αγώνες θηλέων, έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχουμε κάνει ακόμα και σκι στη Λαπωνία. Χάρη στην αντλία ινσουλίνης και την καλύτερη ρύθμιση της Anneli, μπορούμε και πάλι να κάνουμε τα πάντα. 

- MARTINA

Το περιεχόμενο και όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής, διάγνωσης ή θεραπείας καθ' οιονδήποτε τρόπο. Οι ιστορίες ασθενών που είναι διαθέσιμες είναι εμπειρίες που αφορούν έναν συγκεκριμένο ασθενή. Οι ανταποκρίσεις σε μια θεραπεία μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Να συζητάτε πάντα με τον γιατρό σας για τις πληροφορίες διάγνωσης και θεραπείας και να βεβαιώνεστε ότι κατανοείτε και ακολουθείτε προσεκτικά αυτές τις πληροφορίες. Η Medtronic δε φέρει καμία υπαιτιότητα ή ευθύνη για οιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκληθεί ή θεωρείται ότι έχει προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Για τη λίστα των ενδείξεων, αντενδείξεων, προφυλάξεων, προειδοποιήσεων, και πιθανών ανεπιθύμητων συμβάντων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης του προϊόντος.

 

© 2016 Medtronic International Trading Sarl™. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κανένα μέρος της παρούσας ιστοσελίδας δε μπορεί να αναπαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο χωρίς την άδεια της Medtronic International Trading Sarl.   

Τα MiniMed, Bolus Wizard, SMARTGUARD, Guardian, Enlite και CareLink αποτελούν εμπορικά σήματα της Medtronic, Inc. και των θυγατρικών της. Το CONTOUR είναι εμπορικό σήμα της Ascensia Diabetes Care.